Komt Rick Moranis uit zijn pensioen voor 'Honey, I Shrunk The Kids'-sequel?

Komt Rick Moranis uit zijn pensioen voor 'Honey, I Shrunk The Kids'-sequel?

En zou hij dan tevens kort opduiken in 'Ghostbusters Afterlife'?

Vorig jaar bereikte ons het nieuws dat Honey, I Shrunk The Kids (1989) een reboot ging krijgen. Nu is echter het bericht verspreid dat men er toch een sequel van wil maken met niemand minder dan de gepensioneerde Rick Moranis (66) terug in de hoofdrol!

Moranis ging in 1997 met pensioen uit Hollywood om fulltime voor zijn kinderen te zorgen nadat zijn vrouw aan borstkanker was overleden. Maar een insider bij DISNEY vertelt dat de acteur het gesprek is aangegaan om de rol van excentrieke uitvinder Wayne Szalinski te hervatten.

Dit schijnt voor een groot deel te maken te hebben met het (best wel zware) verhaal dat men wil gaan schrijven en de emotionele onderlaag die dicht bij zijn eigen persoonlijke leven ligt: "Na de dood van zijn fictieve vrouw Diane (door zichzelf te verkleinen en in een drone te proberen diens kanker te laten krimpen) leeft een oude Szalinski teruggetrokken op zolder waar hij eenzaam sleutelt. Na een nieuwe crisis waarbij zijn kinderen wederom tot miniformaat krimpen, komt de waarheid naar voren en beginnen de verwaterde familiebanden langzaam te herstellen".

Ghostbusters Afterlife
Uiteraard hopen de fans wereldwijd nu ook dat Moranis wellicht in het diepste geheim een cameo heeft opgenomen voor het aankomende Ghostbusters Afterlife. Dat zou absoluut een kers op de taart zijn en de reünie wel echt helemaal compleet maken. Wat denken jullie?

NieuwsFilm

meest populair