Video

Ben Affleck als alcoholistische basketbalcoach in nieuwe trailer 'The Way Back'

De nieuwe van Gavin O'Connor, bekend van films als Warrior (2011) en The Accountant (2016).

door Jan-Peter Rook om 13:04 in Video
Hieronder vind je de tweede trailer van The Way Back, de nieuwste film van regisseur Gavin O'Connor (Warrior, The Accountant). Dit drama gaat over een voormalig basketbalfenomeen (Ben Affleck) die, nu hij volwassen is, verslaafd is geraakt aan de drank en te maken heeft gekregen met groot verlies. Er is weinig om voor te leven, maar dan wordt hij gevraagd om coach te worden van een basketbalteam op zijn voormalige middelbare school.


Het leven van Jack Cunningham zag er ooit zeer veelbelovend uit. Op de middelbare school was hij een fantastische basketballer met een studiebeurs, maar hij raakte alles kwijt. In de jaren daarna gaat het bergafwaarts en na een onverdraaglijk verlies raakt Jack verslaafd aan de drank. Wanneer hij op een dag de vraag krijgt om coach te worden van een basketbalteam op zijn voormalige middelbare school, vindt Jack toch weer een doel in zijn leven.

De rest van de cast bestaat uit Al Madrigal, Michaela Watkins, Janina Gavankar, Glynn Turman, Da'Vinchi en T.K. Carter. Het scenario staat op naam van regisseur O'Connor en Brad Ingelsby.

Warner Bros. brengt The Way Back op 30 april naar de Nederlandse bioscopen.
3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nooffencetaken

Avatar

Wel passend met Batlfleck zijn verleden. Goeie regisseur trouwens.

Civilian Supreme

Avatar

Dus een halve biografie.
Hoop voor hem dat hij een beetje terug kan komen van zijn verslaving.
Ook zou het mooi zijn als hij toch nog terug zou komen als Batman, als ze die van Pattinson toch niet gebruiken voor het huidige dc universum.

Sunspot

Avatar

Klinkt goed en regisseur is goed

NieuwsFilm

meest populair