Algemeen

Komt er een speciale cameo in 'Dune'?

Is Kyle MacLachlan te zien in de nieuwe Dune?

door Bram de Groot om 09:12 in Algemeen
Eind dit jaar moet de flink geanticipeerde sciencefictionfilm Dune in de wereldwijde bioscoopzalen verschijnen. Het is de nieuwe film van de geliefde regisseur Denis Villeneuve en de cast van de film is bijzonder indrukwekkend te noemen. Maar krijgen we ook een cameo te zien van acteur Kyle MacLachlan?

In de eerdere Dune uit 1984 van regisseur David Lynch speelde MacLachlan de rol van het hoofdpersonage Paul Atreides. Door Indie Wire werd aan hem gevraagd of hij interesse heeft in het spelen van een rol / cameo in de nieuwe film. Zijn antwoord was zeer duidelijk: "Nee". Hieronder een clip met de eerdere Paul Atreides.


Timothee Chalamet
De hoofdrol in de nieuwe film wordt gespeeld door Timothee Chalamet. "Ïk denk dat Timothee fantastisch werk zal afleveren. Ik kijk uit naar de visie die hij heeft," aldus MacLachlan. Ook gaf hij aan dat Lynch bij zijn versie "een zeer specifieke visie" had en dat de nieuwe film "dus iets heel anders zijn. Dat weet ik zeker." MacLachlan zegt dat we de films los van elkaar moeten benaderen.

Ook met rollen voor Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Josh Brolin, Zendaya, Charlotte Rampling, Javier Bardem en Jason Momoa verschijnt de nieuwe Dune op 17 december in de Nederlandse bioscopzalen.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar

Ik dacht eerder aan Sting

En kunnen jullie iets doen aan die popupreclames waardoor je niet kan reageren?

Scheerzeep

Avatar

@SunChaser

Ik denk dat je daarvoor het beste even een screenshot kunt maken en mailen.

Chrischzz

Avatar

Ben ik de enge die de Lynch versie heel raar en vaag vond en eigenlijk ook niet veel aan?

Maac

Avatar

^Nee, vond ik ook.

Monojaxx

Avatar

Zou leuk zijn als Sting een cameo-rol vervuld.

Master Of Films

Avatar

Gek genoeg denk ik ook aan Sting als men het over de Lynch versie. Die Kyle huppeldepup is niet zo'n interessante acteur helemaal in vergelijking wat topper Villeneuve bij elkaar heeft geschraapt.

The ox

Avatar

De film moet je een paar keer kijken voordat je alles snapt

shellghost

Avatar

Ik ben meer benieuwd naar de trailer eerlijk gezegd...

Renegade

Avatar

Patrick Stewart in een cameo. Dat zie ik liever.

Civilian Supreme

Avatar

@Sunchaser
Heb ik ook regelmatig last van. Bloedirritant.

Master Of Films

Avatar

[edit]Youtube video over de Dune leaks die ik hier had geplaatst is weggehaald, waarschijnlijk onder de druk van WB[/edit]

Jeroen Pasman

Avatar

Ik heb besloten mezelf open te stellen, en deze film opnieuw te gaan kijken. Als kind kon ik er niet warm voor lopen, maar ik begreep de inhoud uiteraard niet voldoende. Tijd voor een nieuwe poging !

NieuwsFilm

meest populair