Komt er een speciale cameo in 'Dune'?

Komt er een speciale cameo in 'Dune'?

Is Kyle MacLachlan te zien in de nieuwe Dune?

Eind dit jaar moet de flink geanticipeerde sciencefictionfilm Dune in de wereldwijde bioscoopzalen verschijnen. Het is de nieuwe film van de geliefde regisseur Denis Villeneuve en de cast van de film is bijzonder indrukwekkend te noemen. Maar krijgen we ook een cameo te zien van acteur Kyle MacLachlan?

In de eerdere Dune uit 1984 van regisseur David Lynch speelde MacLachlan de rol van het hoofdpersonage Paul Atreides. Door Indie Wire werd aan hem gevraagd of hij interesse heeft in het spelen van een rol / cameo in de nieuwe film. Zijn antwoord was zeer duidelijk: "Nee". Hieronder een clip met de eerdere Paul Atreides.


Timothee Chalamet
De hoofdrol in de nieuwe film wordt gespeeld door Timothee Chalamet. "Ïk denk dat Timothee fantastisch werk zal afleveren. Ik kijk uit naar de visie die hij heeft," aldus MacLachlan. Ook gaf hij aan dat Lynch bij zijn versie "een zeer specifieke visie" had en dat de nieuwe film "dus iets heel anders zijn. Dat weet ik zeker." MacLachlan zegt dat we de films los van elkaar moeten benaderen.

Ook met rollen voor Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Josh Brolin, Zendaya, Charlotte Rampling, Javier Bardem en Jason Momoa verschijnt de nieuwe Dune op 17 december in de Nederlandse bioscopzalen.

NieuwsFilm

meest populair