Christian Bale mogelijk intergalactische schurk in 'Thor 4'

Christian Bale mogelijk intergalactische schurk in 'Thor 4'

Welk Marvel-personage zou Bale spelen in Love and Thunder?

De aftrap van de vierde fase van het Marvel Cinematic Universe komt steeds dichterbij. In Phase 4 verschijnen naar verluidt zes films en Thor: Love and Thunder is de laatste in de reeks. Ondanks dat Christian Bale (The Dark Knight) nog steeds niet is bevestigd voor de vierde Thor-film is er nu weer een nieuwe gerucht over welk personage de Oscarwinnaar zou moeten gaan spelen.

Eerder werd er gedacht dat Bale de rol zou gaan spelen van Beta Ray Bill of Dario Agger / Minotaur, maar nu is er het gerucht dat de oud Batman-acteur in de huid stapt van de voornaamste schurk in de film. De schurk zou een intergalactische slechterik zijn, volgens The Illuminerdi vooral te omschrijven als "niet aardsgezind".

Welke mogelijkheden zijn er dan?
Met een dergelijk bericht beginnen er uiteraard allerlei suggesties op te duiken. Volgens The Illuminerdi is Gorr the God Butcher (zie onder) een optie. Maar zelfs personages als Adam Warlock of de Silver Surfer zouden opties kunnen zijn.

Bekijk de afbeelding
Taika Waititi's Thor: Love and Thunder staat gepland voor 6 november 2021 en in ieder geval Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Natalie Portman en Jeff Goldblum hebben rollen in deze vierde Thor-film. Portman zal daarin uitgroeien tot Mighty Thor.

NieuwsFilm

meest populair