Algemeen

Christian Bale mogelijk intergalactische schurk in 'Thor 4'

Welk Marvel-personage zou Bale spelen in Love and Thunder?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
De aftrap van de vierde fase van het Marvel Cinematic Universe komt steeds dichterbij. In Phase 4 verschijnen naar verluidt zes films en Thor: Love and Thunder is de laatste in de reeks. Ondanks dat Christian Bale (The Dark Knight) nog steeds niet is bevestigd voor de vierde Thor-film is er nu weer een nieuwe gerucht over welk personage de Oscarwinnaar zou moeten gaan spelen.

Eerder werd er gedacht dat Bale de rol zou gaan spelen van Beta Ray Bill of Dario Agger / Minotaur, maar nu is er het gerucht dat de oud Batman-acteur in de huid stapt van de voornaamste schurk in de film. De schurk zou een intergalactische slechterik zijn, volgens The Illuminerdi vooral te omschrijven als "niet aardsgezind".

Welke mogelijkheden zijn er dan?
Met een dergelijk bericht beginnen er uiteraard allerlei suggesties op te duiken. Volgens The Illuminerdi is Gorr the God Butcher (zie onder) een optie. Maar zelfs personages als Adam Warlock of de Silver Surfer zouden opties kunnen zijn.


Taika Waititi's Thor: Love and Thunder staat gepland voor 6 november 2021 en in ieder geval Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Natalie Portman en Jeff Goldblum hebben rollen in deze vierde Thor-film. Portman zal daarin uitgroeien tot Mighty Thor.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DrPeper

Avatar

Love & Thunder
Alcohol Addicted Thor & Mighty Thor

Eligus

Avatar

Ik ben allang blij dat Thompson terug keert. Vond haar echt geweldig als Valkyrie in Ragnarok.

Aeon

Avatar

Ja ik zie die hele love and Thunder niet zo zitten niet zo zitten. Taika waititi is een goede regisseur en Valkerie terug zou fantastisch zijn.
Maar andere andere kant denk ik wel dat dit een goede les zou kunnen zijn voor waar de centen echt liggen anders leren ze het toch nooit.

Robert Paulson

Avatar

@Aeon Ik krijg uit je comment niet echt mee waarom je de film niet ziet zitten?
Het enige wat ik lees is dat de iemand een les moet leren ivm financiën? ???? niet echt het beste argument om aan te geven waarom iets je niet aanstaat.

Rick Dalton

Avatar

@Aeon als jij denkt dat dit gaat floppen, heb jij het wss goed mis. Vergeet niet dat dit nog steeds Marvel is.

Daanminator

Avatar

Ik zie hem wel op D+ verschijnen. Vond deel 3 zo slecht met de misplaatste humor dat ik er geen geld aan kan besteden in de bioscoop.

Overlord

Avatar

Helemaal eens met Rick F'in Dalton.
Los van dat het Marvel is, is de laatste Thor erg goed ontvangen
@Aen, de centen liggen bij franchise blockbusters dus ik begrijp je punt niet.
Als er een club is die zijn les geleerd heeft is het Marvel wel gezien hun successen.
Of het kwaliteit films zijn is een ander verhaal.

Maikjax

Avatar

Christian Bale zie ik graag een keer als een schurk, zoiezo een belangrijke rol in de film. Alleen hoop ik niet dat ik de Thor ga zien als de laatste keer in Endgame dik en depressief.... Tjonge jonge wat zag dat eruit. Dan gaat mijn voorkeur uit naar Ragnarok.

Jeroen Pasman

Avatar

Ik begrijp het punt over de centen ook niet echt. Leg eens verder uit svp ? Het rondkrijgen van de financiering is echt geen énkel probleem voor Marvel/Disney

Ik geloof dat de komst van Thor 4 juist heel logisch is ! De eerste 3 delen waren een groot succes. Dus waarom geen 4e deel ? De interesse naar dit 4e deel zal nog meer gevoed worden door de series Loki en Wanda Vision die binnenkort verschijnen. Het publiek is deze karakters nog láng niet beu, Dat merk je duidelijk

Ik denk dat de valkuil juist ligt het een aantal nieuwe personages dat gelanceerd gaat worden. Een vrouwelijke Thor náást de gewone thor. Gaan die 2 elkaar niet 'voor de voeten lopen' ? Krijgt elk karakter wel genoeg screentime om volledig tot z'n recht te komen ? Hoe verhouden de gebeurtenissen zich tot de Loki-serie ? (Of komt Loki hier niet in voor dit keer ?)

NieuwsFilm

meest populair