Opvallend: Vader Marvel-ster draagt sokken met gespierd lichaam zoon erop

Opvallend: Vader Marvel-ster draagt sokken met gespierd lichaam zoon erop

Beginnen deze trotse ouders een eigen merchandiselijn?

De ouders van Kumail Nanjiani zijn behoorlijk trots op hun zoon. Nanjiani heeft immers een grote rol te pakken in de Marvel-film The Eternals en transformeerde daarvoor in een superheld - inclusief bijhorend lichaam. De familie van de acteur houdt blijkbaar wel van een geintje, en daarom heeft Nanjiani's vader geinige sokken laten drukken.

Marvel heeft Kumail Nanjiani (41) een goddelijk lichaam cadeau gegeven om alienheld Kingo Sunen te kunnen spelen in The Eternals, die in november in de bioscoop verschijnt. Daarvoor heeft de Silicon Valley-acteur - natuurlijk met behulp van een heel team aan personal trainers en diëtisten - een behoorlijke lichaamsverandering ondergaan. Nanjiani ervaart daardoor voor het eerst hoe het is om supergespierd te zijn (en dat is niet altijd even gemakkelijk).

Merchandise
De ouders van Nanjiani zijn in ieder geval behoorlijk onder de indruk van deze fysieke prestatie van hun zoon, die in december zijn eerste shirtlessfoto de wereld inslingerde (waarmee hij ook viral ging), zo blijkt. "Ik ben op bezoek bij mijn ouders. Moet je kijken wat voor sokken mijn vader heeft", schrijft Nanjiani op Instagram. Op de bijbehorende foto's is te zien dat Nanjiani's vader sokken heeft laten bedrukken met de superheldenlook van zijn zoon erop. Leuk toch?



NieuwsFilm

meest populair