De 'New Mutants' personages nader bekeken

De 'New Mutants' personages nader bekeken

Iedereen krijgt zijn eigen setje foto's op Twitter.

Het heeft dankzij diverse vertragingen even geduurd, maar inmiddels lijkt de marketingcampagne rond The New Mutants van start te zijn gegaan. Na diverse posters en trailers is het nu de beurt aan personagefoto's die via Twitter zijn uitgebracht.

The New Mutants draait om een groep jonge mutanten die tegen hun wil worden vastgehouden in een geheime faciliteit. Daar moet ze niet alleen vechten tegen hun eigen onzekerheden, maar ook tegen een magisch wezen dat het op hen gemunt heeft.

Hieronder de nieuwe beelden.

Anya Taylor-Joy als Illyana Rasputin (Magik)
In de strips is Illyana het jonge zusje van Colossus. Zij heeft magische krachten die zorgen voor de nodige mentale instabiliteit.


Maisie Williams als Rahne Sinclair (Wolfsbane)
Wolfsbane is een verlegen jonge weerwolf die door haar streng gelovige adoptievader wordt geterroriseerd vanwege haar gave.


Charlie Heaton als Sam Guthrie (Cannonball)
In de film lijkt het niet helemaal zo terug te komen, maar in de strips kan de zachtaardige Sam dankzij een krachtveld vliegen als een onkwetsbare kanonskogel.


Blu Hunt als Danielle Moonstar (Mirage)
Deze Cheyenne heeft als mutante kracht dat ze de diepste angst van haar tegenstanders tot levensechte projecties kan omvormen.


Henry Zaga als Roberto da Costa (Sunspot)
Roberto da Costa is een rijke playboy die door de zon fenomenale krachten krijgt.


Een mooi rijtje misfits dus. Wordt dit de afsluiter die het X-Men universum verdient?

NieuwsFilm

meest populair