Waarom je moet uitkijken naar de 'Star Wars'-film van Marvel-baas Kevin Feige

Waarom je moet uitkijken naar de 'Star Wars'-film van Marvel-baas Kevin Feige

Over een paar jaar verschijnt er van Kevin Feige een eerste Star Wars-film.

Alweer even geleden werd bekend dat Marvel Studios-baas Kevin Feige een Star Wars-film gaat maken. Over zijn plannen is nog helemaal niets bekend, maar duidelijk is wel dat Walt Disney / Lucasfilm de hoop heeft dat Feige een nieuwe succesvolle filmreeks kan lanceren.

Maar waarom zou de Marvel-mastermind ook een goede Star Wars-film kunnen maken? Op die vraag gaf Avengers: Endgame-regisseur Joe Russo, die vier Marvel-films met Feige maakte, antwoord.


"Star Wars is Kevins eerste en ware liefde. Hij is een man die een zeer, zeer grote kelder heeft gevuld met veel Star Wars-parafernalia om een museum te vullen. Wat hij er ook mee doet, het zal gepassioneerd, emotioneel en uniek zijn."

Fanboy Feige over Star Wars
Het nieuws dat Feige een Star Wars-film zal maken werd verleden jaar september duidelijk. De producent eerder over de plannen. "Ik hou van die wereld en ik hou van het idee om nieuwe mensen en nieuwe plaatsen in dat universum te verkennen, maar dat is alles dat nu gezegd kan worden," aldus fanboy Feige.

Een verschijningsdatum is nog niet bekend. Afgelopen maand werd Thor: Ragnarok-regisseur Taika Waititi nog in verband gebracht met de regie van een Star Wars-film.

NieuwsFilm

meest populair