Doctor Strange in Iron Man-pak in 'Avengers: Infinity War' concept art

Doctor Strange in Iron Man-pak in 'Avengers: Infinity War' concept art

De scene haalde de film uiteindelijk niet.

Het komt wel vaker voor dat concept art van blockbusters laat na de film nog wordt vrijgegeven en nu is dat weer het geval. Zo zien we niemand minder dan Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) in een Iron Man-pak in deze Avengers: Infinity War concept art.

Ondanks het feit dat de twee superhelden niet altijd op één lijn zaten, lijken ze in veel aspecten toch op elkaar. De relatie tussen Doctor Strange en Iron Man wordt dan ook geprezen als een van de beste in het MCU en onderstaande concept art geeft aan dat Tony Stark Doctor Strange ook wel mag. In Infinity War brengen beide helden veel tijd met elkaar door en moeten ze het opnemen tegen Ebony Maw, door wie Strange wordt gemarteld. Als gevolg hiervan, zou Stark zijn harnas de opdracht geven Strange te beschermen, die zich daarna transformeert in 'Iron Strange', hieronder te zien.



Ooit nog eens?
De nodige fans vonden het jammer dat ze niet meer kregen te zien van het superheldenduo. Zo overleefde Strange Thanos' 'snap' niet, waardoor hij geen al te grote rol had in Infinity War. Nu dat Iron Man het loodje heeft gelegd in het MCU, lijkt de kans ook klein dat we de twee weer samen krijgen te zien. Sommigen hopen dat het er echter wel nog van komt, en misschien wel zelfs in Doctor Strange and the Multiverse of Madness dat dit er wel nog van komt en aangezien de 'tovenaar' kan tijdreizen, is het nog altijd mogelijk.

NieuwsFilm

meest populair