Algemeen

Academy vergeet Luke Perry en andere acteurs tijdens Oscar-eerbetoon

Tijdens de jaarlijkse 'in memoriam' wordt de acteur overgeslagen.

door Bram de Groot om 10:59 in Algemeen
Het voorbije jaar gingen er heel wat bekende acteurs heen. Denk maar aan de Nederlandse acteur Rutger Hauer, Star Wars-held Peter Mayhew, regisseur John Singleton en recent nog Hollywood-legende Kirk Douglas. Ieder jaar wordt tijdens de Oscaruitreiking stilgestaan bij filmmensen die in het jaar daarvoor zijn overleden.

Uiteraard kwamen er tijdens het moment heel wat andere, ook minder bekende namen voorbij. Maar tussen de vele tientallen namen stonden niet de acteurs Luke Perry, Cameron Boyce en Tim Conway. Vooral de afwezigheid van Perry is opvallend aangezien hij te zien is in de Quentin Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood. Deze film was genomineerd voor tien beeldjes en won er twee.


Online kritiek op Academy
Dat bovenstaande namen - en dus vooral Perry - ontbraken, werd de Academy niet in dank afgenomen. Veel mensen lieten via Twitter en andere social media weten verbaasd te zijn en de acteurs dan maar via hun berichtje te herdenken.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

het is gewoon pijnlijk dat hij in een Oscar film heeft gezeten en dan hem ook nog vergeten.

Rich Art

Avatar

Dat ze zich er nog wagen... volgens mij vergeten ze altijd wel iemand...

Scheerzeep

Avatar

Ik vond het ook ongemakkelijk en eigenlijk ietwat ongepast dat er bij sommige personen wel werd geklapt en dat het bij andere totaal stil bleef.

GreenHornet

Avatar

totaal geen respect voor de doden / ze hadden gewoon een klapband moeten starten

Maac

Avatar

Ik heb de Oscars niet gezien, maar hij had op zijn minst door zijn collega's van Once Upon a Time in Hollywood genoemd mogen worden. Pijnlijk.

Frietgezicht

Avatar

Raar.. hoe vergeet je zoiets, je kunt zelfs internet en collega’s raadplegen.

Viel mij ook op dat Rutger Hauer samen met iemand anders het scherm deelde( allebei 1 pic) terwijl Kirk Douglas er alleen stond met 2 pics. Nu snap ik dat Kirk ‘groter’ is daar maar wanneer bepaal je wie er alleen staat en wanneer ze niet belangrijk genoeg zijn daarvoor?

Moviewheels

Avatar

Het liet een zeer afgeraffelde indruk achter qua muziek en beeld en dat er dan ook nog eens mensen worden vergeten...... Bizar. Ook Robert Conrad was trouwens vergeten.........

NieuwsFilm

meest populair