Tweede film in Sony's Marvel Universe in 2021 aangekondigd!

Tweede film in Sony's Marvel Universe in 2021 aangekondigd!

In 2021 brengt Sony opnieuw twee Marvel-films uit.

In 2018 trapte Sony Pictures het Sony's Marvel Universe af met de kaskraker Venom. Ondertussen is duidelijk dat de Marvel-films van Sony gaan linken aan het Marvel Cinematic Universe. Dit jaar zal duidelijk worden hoe, met in augustus Morbius en begin oktober Venom 2. Ook in 2021 gaat de reeks verder.

In 2021 brengt Sony Pictures sowieso de derde Spider-Man: Homecoming-film (juli 2021) met Tom Holland uit. Deze maakt Sony opnieuw met Marvel Studios. De vraag is echter of deze film zich meer in het MCU of in het SMU gaat afspelen. Los van enkele MCU-personages hadden Spider-Man: Homecoming (2017) en Spider-Man: Far from Home (2019) amper links met de 23-delige Infinity Saga.

Tweede SMU-film in 2021
Via ERCboxoffice wordt duidelijk dat Sony Pictures een nog titelloze Marvel-film heeft ingepland voor 8 oktober 2021. Welke film dat is? Er zijn meerdere opties.

Fans kijken waarschijnlijk uit naar Sinister Six, maar er zijn ook films in ontwikkeling rond personages als Madame Web en Kraven the Hunter. En er werd na bovenstaande onthulling door MCU Cosmic gespeculeerd dat er wordt gewerkt aan een Spider-Woman film. Welke SMU-film zou jij graag willen zien?



NieuwsFilm

meest populair