Algemeen

Tweede film in Sony's Marvel Universe in 2021 aangekondigd!

In 2021 brengt Sony opnieuw twee Marvel-films uit.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In 2018 trapte Sony Pictures het Sony's Marvel Universe af met de kaskraker Venom. Ondertussen is duidelijk dat de Marvel-films van Sony gaan linken aan het Marvel Cinematic Universe. Dit jaar zal duidelijk worden hoe, met in augustus Morbius en begin oktober Venom 2. Ook in 2021 gaat de reeks verder.

In 2021 brengt Sony Pictures sowieso de derde Spider-Man: Homecoming-film (juli 2021) met Tom Holland uit. Deze maakt Sony opnieuw met Marvel Studios. De vraag is echter of deze film zich meer in het MCU of in het SMU gaat afspelen. Los van enkele MCU-personages hadden Spider-Man: Homecoming (2017) en Spider-Man: Far from Home (2019) amper links met de 23-delige Infinity Saga.

Tweede SMU-film in 2021
Via ERCboxoffice wordt duidelijk dat Sony Pictures een nog titelloze Marvel-film heeft ingepland voor 8 oktober 2021. Welke film dat is? Er zijn meerdere opties.

Fans kijken waarschijnlijk uit naar Sinister Six, maar er zijn ook films in ontwikkeling rond personages als Madame Web en Kraven the Hunter. En er werd na bovenstaande onthulling door MCU Cosmic gespeculeerd dat er wordt gewerkt aan een Spider-Woman film. Welke SMU-film zou jij graag willen zien?7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Kraven lijkt me de meest voor de handliggende keuze. Kun je daarna de boel bij elkaar laten komen voor een film rond de Sinister Six.

Deadalus-SG

Avatar

Ik kijk wel uit naar Morbius eigenlijk.... ben wel benieuwd. Venom 2, weet ik nog niet of ik daar heen ga. Stream hem tzt wel een keer denk ik.

JustJazzy

Avatar

Meryl streep zou ik een perfecte vinden voor madame web

VFX expert

Avatar

Venom is zwaar overrated. Morbius kan wel interessant worden indien er ook een link gelegd wordt met Spiderman. Sinister Six is hetzelfde verhaal als Morbius. Ik denk dat Sony teveel leunt op solo bad guys films die eigenlijk thuis horen in een Spiderman film, maar vanwege de relatie met Marvel lastig ligt.

Coola

Avatar

Venom is top character en zijn solo film was A okay . Ik ben echt benieuwd naar Morbius en Venom 2. Van mij mogen ze meer Spider-Man villains hun eigen film geven.

Master Of Films

Avatar

Coola "Venom is top character en zijn solo film was ????"
Ik zal mijn grote vriend Coola even aanvullen. Smiley face
Venom is top character en zijn solo film was bagger!

Coola

Avatar

^ jammer weer hoor dat emojicons niet werken

De Venom film was A okay.

Zo originele post aangepast.

NieuwsFilm

meest populair