Algemeen

Gevleugelde Gal Gadot op foto's 'Wonder Woman 1984'

Na Birds of Prey de volgende DC-film in 2020.

door Bram de Groot om 10:33 in Algemeen
Afgelopen dagen is er genoeg geschreven over Harley Quinn: Birds of Prey, een stevige DC-film die vooral draait om vijf vrouwelijke DC-personages. In de volgende DC-film Wonder Woman 1984 zien we opnieuw vooral vrouwelijke iconen uit de strips van DC Comics.

De tweede Wonder Woman-film laat namelijk een zeer opvallende vrouwelijke slechterik zien in de vorm van Cheetah, gespeeld door actrice Kristen Wiig. Zij wordt de tegenstander van Gal Gadots Diana Prince a.k.a. Goddess of Truth a.k.a. uiteraard Wonder Woman.


Gevleugelde Wonder Woman
In de eerste trailer kregen we al een blik op de gevleugelde Wonder Woman en nu zijn via Entertainment Weekly nieuwe foto's van het opvallende pak verschenen. Daarnaast zie je ook foto's met acteurs Chris Pine (Steve Trevor), Pedro Pascal (Max Lord) en Wiig (Barbara Ann Minerva / Cheetah) en regisseur Patty Jenkins.


In Wonder Woman 1984 nemen we samen met de DC-heldin een flinke sprong in de tijd, van de Eerste Wereldoorlog naar de jaren 80. Vanaf 4 juni in de bioscoop!13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Monojaxx

Avatar

Ben zelf erg benieuwd naar Cheetah. Ik vind Wiig zo'n toffe actrice (kijk voor de gein eens haar impersonations video's op YT, echt hilarisch!), dus benieuwd hoe zij is in deze rol als bad-girl.

GreenHornet

Avatar

ik wil nog meer Chris Pine en Pedro Pascal in marketing campagne

Deadalus-SG

Avatar

Ondanks dat ik Gal Gadot prima vind om naar te kijken, vind ik het personage Wonder Woman en haar outfit altijd wat lachwekkend.... geen idee waarom, maar ik kan dit personage niet serieus nemen... (in de ondubbelzinnige betekenis)

Moviewheels

Avatar

^ Eens; het is meer een lachwekkende karikatuur dan een superheld in deze outfits

Chris23

Avatar

@Deadalus: misschien omdat er totaal geen reden voor is (behalve functioneel halfnaakt Smiley face) om dat pakje aan te hebben?
(Misschien mis ik wat omdat ik t allemaal nie volg, maar zover ik het heb meegekregen heeft
Superman z`n pakje aan om zijn S te showen ivm met hoop geven enz.
Verder hebben zo`n beetje alle superhelden een pakje met masker om incognito te blijven.
Maar WW ken toch gewoon n trainingspak oid aan trekken ?
Misschien om haar tribe te vertegenwoordigen?, maar was het juist niet de bedoeling dat die geheim blijft?)

GreenHornet

Avatar

hebben ze haar pakje waar haar borsten zijn groter gemaakt?

Deadalus-SG

Avatar

@chris23 ik snap dat de outfits vanuit comic naar film overbrengen ook niet altijd even eenvoudig is, maar vind dat ze dat in veel marvel films goed hebben gedaan. Batman en Superman zijn ook beter geslaagd, geen onderbroek over maillot meer, maar bij WW is ze dat wat mij betreft niet gelukt.

En @greenhornet, uiteraard, want mevrouw Gadot heeft zelf niet zo veel volgens mij...

Steve-O

Avatar

Ik kijk ook erg uit naar Wiig als Cheetah.

Civilian Supreme

Avatar

Ze mag van mij wel een kilootje of 10 aankomen, veel te mager zo.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Ja, en als haar kostuum er anders uitziet loopt alleman te klagen dat het niet lijkt op de comics. De mannelijke kostuums zijn altijd weer gefakete spieren, alsof dat niet lachwekkend is, hoor je nooit iets over. Tenzij er tepels op staan. Zo is er altijd iets. Ik vind het kostuum prima. In elk geval beter dan haar New 52 pak dat niet meer is dan een veredeld badpak. Nee, ziet er prima uit zo.

SteefL

Avatar

Ik zie een SR-71 of YF-12 of A-12 in de achtergrond van één van de foto's. Gaat WW samen met haar liefde gezellig naar een museum? Of speelt dit verhaal in 1984, toen de SR-71s nog vlogen? Smiley face

NieuwsFilm