Opvallende stripboek-poster 'The French Dispatch' van Wes Anderson

Opvallende stripboek-poster 'The French Dispatch' van Wes Anderson

De 'stripfilm' van creabea-regisseur Wes Anderson.

Van filmmaker Wes Anderson zag je misschien al eens titels als The Grand Budapest Hotel (2014), Moonrise Kingdom (2012) of The Royal Tenenbaums (2001). Zijn creatieve films barsten steeds meer uit hun voegen als het gaat om de betrokken cast, maar ook het visuele aspects wordt steeds imposanter.

Hieronder zie je de eerste poster voor zijn nieuwste film The French Dispatch die aankomende zomer in de bioscoopzalen te zien moet zijn. Los van de zeer opvallende opmaak - in de vorm van een Frans stripboek - zie je ook dat de cast bestaat uit talloze grote namen.

Bekijk de afbeelding
The French Dispatch of the Liberty, Kansas Evening Sun
De titel van de film wordt op de poster aangevuld tot The French Dispatch of the Liberty, Kansas Evening Sun en dat zorgt voor een toch best forse titel. De film speelt zich midden twintigste eeuw af in de fictieve Franse stad Ennui-sur-Blasé. Het verhaal volgt de redactie, journalisten en verhalen van The French Dispatch, de Franse afdeling van het Amerikaans tijdschrift Liberty, Kansas Evening Sun. Dit verklaart gelijk de titel.

Met rollen voor Benicio del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton, Léa Seydoux, Frances McDormand, Timothée Chalamet, Jeffrey Wright, Bill Murray en Owen Wilson moet The French Dispatch vanaf 24 juli in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair