Algemeen

Rick Moranis terug voor 'Honey I Shrunk The Kids'-sequel

Shrunk is eerste film sinds Brother Bear (2003)

door Niels van Arkel om 13:08 in Algemeen
Het hoge woord is er uit: Rick Moranis keert uit zijn pensioen terug in de rol van Wayne Szalinski in de sequel op de beroemde Disney-komedie Honey, I Shrunk The Kids. De film gaat Shrunk heten en zal in de bioscoop uitkomen.

Het bleef heel lang onbekend of Moranis echt zou terugkeren. Disney probeerde de terugkeer lang tegen te houden, om onbekende reden. Nu meldt Deadline dat de twee rond zijn.

Over 'Shrunk'
Eerder werd al bekend dat regisseur Joe Johnson (Captain America: The First Avenger) terugkeert in de regiestoel. Hij maakte ook Honey, I Shrunk The Kids. Josh Gad zal de hoofdrol spelen in de film, als de zoon van Wayne.

Carrière
Moranis heeft een flinke carrière achter de rug. Na zijn rollen in Streets of Fire en Ghostbusters pakte hij belangrijke rollen in Club Paradise, Spaceballs, Honey, I Shrunk the Kids en Parenthood. Hij speelde Barney in de live-action The Flinstones en sloot zijn bioscoopcarrière af als stemacteur in o.a. Brother Bear.Er is nog geen releasedatum bekend voor Shrunk.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

zal wel een goed zak geld hebben gekregen

Master Of Films

Avatar

Zo dus hij komt terug voor Shrunk, maar niet voor Ghostbusters Smiley face

Sand

Avatar

In een vorig artikel las ik over het verhaal wel dichtbij stond bij zen persoonlijk leven (vrouw gestorven?). Hopelijk is hij daarom dus uit zen pensioen gekomen om een pakkend verhaal te vertellen en dus ook een mooie film te maken. Hopelijk verpesten ze het dus niet zoals Jumanji

Blockbuster

Avatar

Joe Johnston heeft een hoop leuke films gemaakt die nu nog steeds het bekijken waard zijn: naast Honey... ook Rocketeer, Jumanji, Jurassic Park en The Wolfsman vond ik ook een topper.

Bij Willow had hij als producent ook een dikke vinger in de pap. Ik denk zelfs dat hij à la Steven Spielberg bij Poltergeist gewoon op de regisseursstoel zat, want het is een typisch Johnston FX-spektakel.

jwk

Avatar

Hé hé, dan ook graag 'Spaceballs 2 the search for more money"

NieuwsFilm

meest populair