Algemeen

Bradley Cooper als Barry Gibb in 'Bee Gees'-biopic van Steven Spielberg?

Smeed het ijzer zolang het heet is, luidt het gezegde.

door Arjen Rooseboom om 10:40 in Algemeen
Biopics over populaire artiesten/bands worden hotter en hotter. Na de recente successen van Bohemian Rapsody (Queen), Rocketman (Elton John) en met meerderen in de maak, lijken nu eveneens The Bee Gees aan de beurt met acteur Bradley Cooper aan het roer.

Cooper (45), die zich momenteel voorbereidt om eerst te schitteren in een biopic over de legendarische componist Leonard Bernstein, die hij opnieuw regisseert, is benaderd voor de rol van gitarist en leadzanger Barry Gibb, het enige nog levende lid van The Bee Gees, de groep die hij in 1958 vormde met zijn jongere (tweeling)broers Maurice en Robin.

Het idee komt van producer Graham King (Bohemian Rapsody) en ook de naam van Steven Spielbergs productiebedrijf Amblin Entertainment wordt genoemd. Schrijver Anthony McCarten ((Bohemian Rapsody/The Theory of Everything) is aangetrokken om het script te gaan pennen.

A Star Is Born
Cooper is natuurlijk allang geen onbekende meer met muziek op het witte doek. Hij ontving meerdere Oscar-nominaties voor zijn regiedebuut A Star Is Born in 2018 en zong zelf het Oscar-winnende nummer Shallow samen met co-star Lady Gaga. Hoe zou Stayin' Alive klinken uit zijn mond?

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm