Nog meer bekende gezichten in 'Jurassic World 3'!

Nog meer bekende gezichten in 'Jurassic World 3'!

De opnames moeten nu wel eens beginnen.

In de zomer van 2021 verschijnt Jurassic World 3 in de wereldwijde bioscoopzalen en daarin krijgen we te zien hoe de dino's zich vermaken op het vasteland. In de film keren heel wat gezichten uit de dan zesdelige filmreeks terug. En nu zijn weer twee namen bevestigd!

In Jurassic World: Fallen Kingdom uit 2018 zag je dat de dino's weten te ontsnappen uit een complex en zich verspreiden in een natuurgebied dat uiteindelijk aansluit op bewoond gebied. De dino's komen in deel drie oog in oog te staan met zo'n beetje alle menselijke gezichten die je eerder in de reeks zag.

Opnieuw bekende gezichten bevestigd
Regisseur Colin Trevorrow krijgt volgens The Hollywood Reporter nu ook de beschikking over de acteurs Jake Johnson en Omar Sy die te zien waren in Jurassic World uit 2015. Ze speelden de rollen van respectievelijk Lowery, de man uit de controlekamer, en Barry, de assistent van Owen.

De namen Chris Pratt (Owen Grady), Bryce Dallas Howard (Claire Dearing), Sam Neill (Alan Grant), Laura Dern (Ellie Sattler), Jeff Goldblum (Ian Malcolm), Justice Smith (Franklin Webb), Daniella Pineda (Zia Rodriguez), B.D. Wong (Dr. Henry Wu) en Isabella Sermon (Maisie Lockwood) en nieuwkomers DeWanda Wise (She's Gotta Have It) en Mamoudou Athie (Sorry for Your Loss) waren al bevestigd voor de film die 10 juni 2021 verschijnt.

NieuwsFilm

meest populair