Algemeen

Nog meer bekende gezichten in 'Jurassic World 3'!

De opnames moeten nu wel eens beginnen.

door Bram de Groot om 13:36 in Algemeen
In de zomer van 2021 verschijnt Jurassic World 3 in de wereldwijde bioscoopzalen en daarin krijgen we te zien hoe de dino's zich vermaken op het vasteland. In de film keren heel wat gezichten uit de dan zesdelige filmreeks terug. En nu zijn weer twee namen bevestigd!

In Jurassic World: Fallen Kingdom uit 2018 zag je dat de dino's weten te ontsnappen uit een complex en zich verspreiden in een natuurgebied dat uiteindelijk aansluit op bewoond gebied. De dino's komen in deel drie oog in oog te staan met zo'n beetje alle menselijke gezichten die je eerder in de reeks zag.

Opnieuw bekende gezichten bevestigd
Regisseur Colin Trevorrow krijgt volgens The Hollywood Reporter nu ook de beschikking over de acteurs Jake Johnson en Omar Sy die te zien waren in Jurassic World uit 2015. Ze speelden de rollen van respectievelijk Lowery, de man uit de controlekamer, en Barry, de assistent van Owen.

De namen Chris Pratt (Owen Grady), Bryce Dallas Howard (Claire Dearing), Sam Neill (Alan Grant), Laura Dern (Ellie Sattler), Jeff Goldblum (Ian Malcolm), Justice Smith (Franklin Webb), Daniella Pineda (Zia Rodriguez), B.D. Wong (Dr. Henry Wu) en Isabella Sermon (Maisie Lockwood) en nieuwkomers DeWanda Wise (She's Gotta Have It) en Mamoudou Athie (Sorry for Your Loss) waren al bevestigd voor de film die 10 juni 2021 verschijnt.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Coola

Avatar

Zoveel zin in deze film. Z'n voorganger was echt geweldig. Ze zijn in die film met het verhaal een weg in geslagen die ik erg tof vind.

Colruiter

Avatar

Na het afgrijselijke deel 2, dat de grootste opstapeling van plotholes is die ik ooit gezien heb in een film, kijk ik totaal niet uit naar dit derde deel, dat ze volstoppen met bekende gezichten om de film aantrekkelijker te maken. Dit derde deel draait rond een idee dat ze hadden moeten uitvoeren op het eiland in een operationeel park, het idee dat ze in Jurassic World 1 halfslachtig hebben proberen uit te voeren, maar dan om één of andere reden compleet hebben verprutst. Dinosaurussen lopen nu rond in de wereld... zo erg!!!... nee, dit kunnen ze niet oplossen met een paar legereenheden.

ThysRomani

Avatar

Colruiter...eens. I call it rape of the natural world..

NieuwsFilm