Eerste blik op 'The Batman': Zit er een pistool in het pak verwerkt?

De video van The Batman geeft wat details.

Gisteren kregen we een eerste blik de nieuwe Batman-film The Batman waarin Robert Pattinson te zien zal zijn als de Dark Knight van het personage Bruce Wayne. Maar is er iets opmerkelijks aan het pak dat we kregen te zien?

De erg duistere beelden doen fans nu veel geloven. Zo zou het pak mogelijk geïnspireerd zijn op een "Earth 2"-Batmanpak. Ook wordt er gedacht dat het Batman-symbool is opgebouwd uit het pistool van Joe Chill, de moordenaar van Thomas en Martha Wayne - de ouders van Bruce Wayne.

En zo zijn er meer ideeën. Het masker zou overeenkomsten hebben met die van de Batman van Adam West en het pak zou erg doen denken aan het pak uit de games Batman: Arkham. Wat zeg jij?




Gekleurde versie van pak
Een fan heeft wat meer kleur gegeven aan de beelden die we zagen in de promovideo. Check hieronder hoe het pak er mogelijk in kleur uit zou zien.





Eerste blik op Batsignal?
Ook acteur Jeffrey Wright liet van zich horen. In The Batman is deze acteur te zien als Commissioner James Gordon en op Twitter verwees hij met de Batsignal (uit The Batman?) naar de video van regisseur Matt Reeves. Vanaf 25 juni 2021 draait de Batman-film in de wereldwijde bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair