Algemeen

Eerste blik op 'The Batman': Zit er een pistool in het pak verwerkt?

De video van The Batman geeft wat details.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Gisteren kregen we een eerste blik de nieuwe Batman-film The Batman waarin Robert Pattinson te zien zal zijn als de Dark Knight van het personage Bruce Wayne. Maar is er iets opmerkelijks aan het pak dat we kregen te zien?

De erg duistere beelden doen fans nu veel geloven. Zo zou het pak mogelijk geïnspireerd zijn op een "Earth 2"-Batmanpak. Ook wordt er gedacht dat het Batman-symbool is opgebouwd uit het pistool van Joe Chill, de moordenaar van Thomas en Martha Wayne - de ouders van Bruce Wayne.

En zo zijn er meer ideeën. Het masker zou overeenkomsten hebben met die van de Batman van Adam West en het pak zou erg doen denken aan het pak uit de games Batman: Arkham. Wat zeg jij?
Gekleurde versie van pak
Een fan heeft wat meer kleur gegeven aan de beelden die we zagen in de promovideo. Check hieronder hoe het pak er mogelijk in kleur uit zou zien.

Eerste blik op Batsignal?
Ook acteur Jeffrey Wright liet van zich horen. In The Batman is deze acteur te zien als Commissioner James Gordon en op Twitter verwees hij met de Batsignal (uit The Batman?) naar de video van regisseur Matt Reeves. Vanaf 25 juni 2021 draait de Batman-film in de wereldwijde bioscoopzalen.16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Marklar

Avatar

ziet er best wel cool uit eigenlijk

Mr.Spooky

Avatar

Hoop dat Robert Pattinson voor meerdere Batman films gaat samen met Matt Reeves om zo een aantal toffe films te maken over dit karakter. (I know, eerst maar zien dat dit wat wordt alleen de eerste signalen zijn erg positief).

Jaws

Avatar

ziet er prima uit

eltorro

Avatar

Het pak ziet er wel tof uit, goed om te zien dat ze naar de Arham games hebben gekeken.

Sunspot

Avatar

Doet me denken aan Arkham games, kaak misschien iets te veel naar voren, maar ziet er zeker oke uit, lijkt op Batman uit Arkham op deze foto.

Wil meer zien

Civilian Supreme

Avatar

Nee, mondgedeelte veel te groot, rare kraag en het masker is niet echt intimiderend.

Sunspot

Avatar

^

Daarom, moet meer foto's zien

Goku32

Avatar

Ziet er opzich wel vet uit vind ik

Ray1976

Avatar

Idd iets te veel kaak maar is misschien gedaan voor movement... eerst nog meer beelden zien kan nog zoveel veranderen #zinin

Pathjepath

Avatar

Mag ik jullie wat vragen? Buiten de voor de hand liggende websites zoals: rotten ????, e.d. Naar wie kijken of luisteren jullie? Momenteel kijk ik voornamelijk naar Chris Stuckmann waarmee ik best op 1 lijn zit, maar ik verwelkom altijd nieuwe tips en ideeën!

Maac

Avatar

@Pathjepath
YMS reviews. Al zal je als je vaak met Stuckmann op één lijn zit YMS misschien aan de kritische kant vinden. Mijn go-to guy in ieder geval.

Pathjepath

Avatar

@maac
Dankjewel maar! Net even wat gekeken, het eerste wat me opvalt is het hij in ieder geval de tijd neemt voor zijn reviews en je hem ook alleen hoort praten helpt.

Hahah stuk kritischer is hij inderdaad, al vind ik hoe Stuckmann zijn reviews benaderd erg leerzaam. Anyway cheers for the tip!

Steve-O

Avatar

Meer zichtbare kaaklijn doet me denken aan hoe Batman getekend werd in de jaren '30. En daar heeft Batman's helm ook iets meer naar buiten staande oren, denk dat dat hier ook het geval is. Vind zelf het open neus gedeelte goed staan en lijkt me ook praktischer met de helm afzetten.

Ook heeft het wat meer weg van een schedel dus ziet hij er wat enger uit. Vind ook het Batman symbool gaaf, lijkt of op een doormidden gebroken pistool of op mogelijke batarangs...

Ik kijk erg uit naar het volledige pak, de silhouette is in ieder geval wel al erg strak.

Maac

Avatar

@Pathjepath
Graag gedaan Smiley face

Master Of Films

Avatar

Maac "YMS reviews. Al zal je als je vaak met Stuckmann op één lijn zit YMS misschien aan de kritische kant vinden. Mijn go-to guy in ieder geval."
En neem Sardonicast ook mee (maar als YMS go to guy is Sardonicast enigzins wel bekend) Smiley face

Maac

Avatar

^Goede aanvulling inderdaad. Ik mis zelf zo nu en dan een episode, maar de hosts hebben een leuke combinatie van mainstream en arthouse cinema in hun podcasts.

NieuwsFilm