3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Jurassic Park (1993)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum, e.a. |
Zakenman John Hammond is er met behulp van een aantal wetenschappers in geslaagd om dinosaurussen te klonen. Op een eiland voor de kust van Costa Rica stelt hij de prehistorische schepsels tentoon in een nieuw themapark. Al snel breekt de hel los als een van de exemplaren uit zijn collectie ontsnapt en de jacht opent op de bezoekers.

Man of Steel (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Henry Cavill, Michael Shannon, Amy Adams, e.a.
Kal-El wordt als baby richting de aarde gestuurd omdat zijn thuisplaneet Krypton in oorlog verkeert. Hij groeit onder zijn nieuwe naam Clark Kent op tot de onverwoestbare superheld Superman. Jarenlang moet hij zich inhouden, maar als de kwaadaardige generaal Zod de wereld dreigt te vernietigen, moet hij in actie komen om hem te stoppen.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michel Gondry | Cast: Jim Carrey, Kate Winslet, Kirsten Dunst, e.a.
Wanneer Joel ontdekt dat zijn vriendin Clementine hem uit haar geheugen heeft laten wissen met een ingenieuze medische procedure, besluit hij - verblind door woede en wanhoop - hetzelfde te doen. Hij komt er echter al snel achter dat de twee ook vele mooie momenten deelden, en besluit alles op alles te zetten om deze fijne herinneringen te redden door ze te verstoppen in de duistere hoeken van zijn geest.

NieuwsFilm

meest populair