Trailer voor HBO Max: de volgende grote Netflix-concurrent

Trailer voor HBO Max: de volgende grote Netflix-concurrent

Later dit jaar kun je ook kiezen voor deze streamingdienst van Warner Bros.

Ondanks dat Disney+, Apple TV+ en Amazon al tientallen miljoenen abonnee's hebben, lijkt Netflix zich nog niet heel veel zorgen te hoeven maken. Nog altijd neemt het aantal Netflix-kijkers toe en de concurrentie zal waarschijnlijk alleen echt gevaarlijk worden als er voldoende originele content op de diensten staat. En dit lijkt ook te gelden voor het aanstaande HBO Max.

Warner Bros. komt na Amazon, Apple en Disney ook met een eigen streamingdienst met de naam HBO Max. Hierop zie je in het begin vooral heel veel bestaande content van zenders als HBO en The CW en de studio's Warner Bros. en New Line Cinema. Hieronder zie je een snelle trailer voor HBO Max.


Content op HBO Max
Wat betreft bestaande series moet je denken aan Friends, Game of Thrones, Arrow en The Big Bang Theory. Maar er zijn waarschijnlijk ook honderden films te bekijken van The Wizard of Oz tot Joker en van The Matrix tot Wonder Woman.

Er zal ook heel veel originele content op HBO Max gaan verschijnen. Er zijn al de nodige films aangekondigd. Zo verschijnt van Ben Falcone de komedie Superintelligence, van Rachel Lee Goldenberg het drama Unpregnant en van Steven Soderbergh het drama Let Them All Talk.

In mei start HBO Max waarschijnlijk eerst in de States, en pas later in Nederland.

NieuwsFilm

meest populair