Algemeen

Trailer voor HBO Max: de volgende grote Netflix-concurrent

Later dit jaar kun je ook kiezen voor deze streamingdienst van Warner Bros.

door Bram de Groot om 06:00 in Algemeen
Ondanks dat Disney+, Apple TV+ en Amazon al tientallen miljoenen abonnee's hebben, lijkt Netflix zich nog niet heel veel zorgen te hoeven maken. Nog altijd neemt het aantal Netflix-kijkers toe en de concurrentie zal waarschijnlijk alleen echt gevaarlijk worden als er voldoende originele content op de diensten staat. En dit lijkt ook te gelden voor het aanstaande HBO Max.

Warner Bros. komt na Amazon, Apple en Disney ook met een eigen streamingdienst met de naam HBO Max. Hierop zie je in het begin vooral heel veel bestaande content van zenders als HBO en The CW en de studio's Warner Bros. en New Line Cinema. Hieronder zie je een snelle trailer voor HBO Max.


Content op HBO Max
Wat betreft bestaande series moet je denken aan Friends, Game of Thrones, Arrow en The Big Bang Theory. Maar er zijn waarschijnlijk ook honderden films te bekijken van The Wizard of Oz tot Joker en van The Matrix tot Wonder Woman.

Er zal ook heel veel originele content op HBO Max gaan verschijnen. Er zijn al de nodige films aangekondigd. Zo verschijnt van Ben Falcone de komedie Superintelligence, van Rachel Lee Goldenberg het drama Unpregnant en van Steven Soderbergh het drama Let Them All Talk.

In mei start HBO Max waarschijnlijk eerst in de States, en pas later in Nederland.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

TheMorry

Avatar

Waarom wordt dit telkens als een Netflix concurrent bestempelt? Het ziet er voorlopig niet naar uit dat HBO max naar Nederland komt. En ik betwijfel of dat überhaupt ooit gaat gebeuren.

GreenHornet

Avatar

Je bent als een concurrent van Netflix als je zeker 5 jaar Originals gemaakt hebt die niet op TV zijn gekomen.
Backlog tel ik niet mee.

Rutherford

Avatar

Ik verwacht een stevig prijskaartje. Doch, HBO heeft heel wat kwaliteit dus misschien het overwegen waard als het in België beschikbaar is.

David Mills

Avatar

Ik ben benieuwd wat met HBO in het Ziggo pakket gaat gebeuren.

Master Of Films

Avatar

Ziggo heeft nog steeds de rechten van HBO. Daarnaast heeft de Britse Sky een meerjarige overeenkomst gesloten met WarnerMedia voor HBO content die voor meerdere Europese landen (waaronder het Verenigd Koninkrijk en Duitsland) geld.

Omdat zowel Ziggo als Sky HBO rechten hebben, is de kans zeer groot dat HBO Max voor de komende jaren niet naar Europa komt.

Marklar

Avatar

Dit ziet er beter uit dan disney+

Maar dit zal voorlopig niet naar nederland komen. Ziggo heeft hier ongeveer alles van HBO. Dat zal niet van de een op de andere dag verdwijnen

GreenHornet

Avatar

ik zie wel gebeuren dat Ziggo een deal gaat sluiten met HBO Max als contract verloopt.

NieuwsFilm