'Indiana Jones 5' gaat geheimen over Indiana Jones verklappen!

'Indiana Jones 5' gaat geheimen over Indiana Jones verklappen!

De opnames voor Indy 5 starten snel.

In 2008 zagen we Harrison Ford voor het laatst in actie als Henry Walton "Indiana" Jones jr., beter bekend als Indiana Jones. Na Raiders of the Lost Ark (1981), Indiana Jones and the Temple of Doom (1984), Indiana Jones and the Last Crusade (1989) en Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008) keert Ford volgend jaar voor een vierde keer terug als de avonturier!

In gesprek met IGN sprak Ford kort over het nog titelloze Indiana Jones 5. De 77 jarige acteur wilde er niet veel over kwijt, maar hintte toch naar iets leuks. We zullen meer komen te weten over de jonge jaren van het personage dat ook een professor archeologie is.


"Nou, ik ga het verhaal niet met je delen, omdat dat het mij geen goed idee lijkt. Maar we zullen nieuwe ontwikkelingen in zijn leven zien, in zijn relatie. Een deel van zijn geschiedenis zal duidelijk worden."


Opnames Indiana Jones 5 starten snel
Een paar dagen geleden werd al duidelijk dat de opnames snel zullen aanvangen. In gesprek met CBS News zei Ford dat hij over zo'n twee maanden op de set moet staan. Waarschijnlijk krijgen we komende weken veel meer over Indiana Jones 5 te horen.

De film van regisseur Steven Spielberg moet in juli 2021 in de bioscoopzalen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair