Linda Hamilton wilde 'Terminator: Dark Fate' helemaal niet zien

De teruggekeerde actrice had de Terminator-flop liever niet gezien.

Helaas voor de fans en de makers wist Terminator: Dark Fate niet uit te groeien tot een succes. De ontvangst was redelijk onder de critici en het publiek en de film was zelfs weer R-rated. Toch bleek de film een flop aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

En dit ook ondanks de terugkeer van Linda Hamilton als Sarah Connor en dat de film aansloot op T2 van Terminator-bedenker James Cameron. Hamilton blijkt veel lol te hebben gehad met het opnemen van de film, maar wilde deze - om voor haar logische redenen - liever niet zien. De actrice tegenover AV Club:


"Ik heb de film maar één keer gezien, omdat ik het gewoon vreselijk vind om mezelf te bekijken. De enige reden waarom ik hem heb bekeken, was omdat ik van Tim Miller hou, en ik hou van de acteurs. Ik dacht gewoon dat ik het verschuldigd was aan Tim om te zien wat we hadden gedaan.

Dit ook omdat we dat de hele tijd naar elkaar schreeuwden tijdens de opnames. Hij riep dan door de megafoon: 'Linda, ga je deze film ook echt kijken?' En dan was ik van, 'Ik ga dat niet doen! Je bent niet de baas over mij! Je bent alleen nu de baas over mij!' [lachend] Het was altijd iets van, 'zal ze het doen, of niet?"

Zwakker dan Terminator Genisys
De box office-score bleek zelfs flink zwakker dan die van Terminator Genisys uit 2015. Dark Fate eindigde op zo'n $261 miljoen, waar Genisys uitkwam op $441 miljoen bij een lager productiebudget. De kans is groot dat we de komende 10 jaar geen Terminator-film meer zien in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair