Nieuwe 'Planet of the Apes'-film toch geen reboot maar een vervolg!

Nieuwe 'Planet of the Apes'-film toch geen reboot maar een vervolg!

De regisseur bevestigt dit zelf.

Eerder deze week kregen we nog te horen dat 20th Century Fox nu alweer met nieuwe Planet of the Apes-films aan de gang is, dat terwijl War for the Planet of the Apes pas 3 jaar geleden uitkwam. Regisseur Wes Ball is ingehuurd om een nieuwe film te maken. Hij werkte niet mee aan de trilogie rondom Caesar. Er werd dus verwacht dat de film geheel los zou staan van zijn voorgangers, maar Ball zelf laat nu weten hoe de vork in de steel zit.

Gezien het einde van de vorige film, hoeft dit nieuwe deel niet per se een reboot te zijn, maar die keuze leek toch gemaakt. Overal op het internet was dan ook te lezen dat het om een reboot zou gaan, maar regisseur Ball liet weten dat zijn film toch een verband zal houden met Caeser's verhaal: ''Het is vandaag de dag zo makkelijk voor filmjournalisten om in contact te komen met mensen die er echt iets vanaf weten... Dus ik snap niet waarom dat niet eerst gecheckt werd. Hoe dan ook, maak jullie geen zorgen. Ik zal niks verklappen, maar jullie kunnen wel ervan uitgaan dat het verhaal doorgaat met de nalatenschap van Caesar''

Goed nieuws?
Sommigen waren tevreden toen het om een reboot leek te gaan. Deze groep is namelijk van mening dat Caeser's verhaal tot een perfect einde kwam. De trilogie staat dan ook als een huis. Anderen vonden het jammer, aangezien het derde en 'afsluitende' deel zich zonder meer goed leent tot een vervolg. Wat vinden jullie ervan?

NieuwsFilm

meest populair