Algemeen

Gerucht: Sony maakt solofilm rondom Mysterio met Jake Gyllenhaal

Is de geniepige illusionist toch niet dood?

door Jeffrey Kouters om 13:50 in Algemeen
In Spider-Man: Far From Home nam de webslingerende titelheld het op tegen de meester der illusie: Quentin Beck - ofwel Mysterio. Hoewel de Marvel-schurk, gespeeld door Jake Gyllenhaal, het loodje leek te leggen aan het einde van die film, schijnt Sony nu plannen te hebben om een solofilm rondom hem te maken. Dat schrijft The Illuminerdi.


Sony kondigde eerder deze maand een nieuwe releasedatum aan voor een nog onbekend Marvel-project. Nu is het gerucht verschenen dat de studio achter de schermen werkt aan een solofilm over Jack Gyllenhaals Mysterio. Sony zou volgens de bronnen van scoopsite The Illuminerdi geld zien in de populaire slechterik, die het Spider-Man flink lastig maakte in Far From Home. Meer informatie heeft de site op dit moment niet.

Geen oorsprongsverhaal
Het is niet aannemelijk dat Sony een oorsprongsfilm wil maken, omdat de achtergrond van Beck als deel in Far From Home uit de doeken is gedaan. Bovendien is deze flink verweven met Becks voormalig werkgever Tony Stark. De kans dat acteur Robert Downey Jr. bereid is terug te keren is nihil, zeker omdat het een Sony-productie betreft.


Sinistere film
Natuurlijk is het mogelijk dat Beck de gebeurtenissen in Far From Home gewoon heeft overleefd. Dan zou een solofilm zich daarna af kunnen spelen. Wellicht wil Sony ook de film gebruiken als opstapje naar de Sinister Six-film, waar al jaren over gesproken wordt. Voor nu moeten we dit gerucht maar met een flink korreltje zout nemen.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Janushhw

Avatar

Blijft n meester van illusie en levend kan ik geloven. Hij is vaker terug gekomen dus waarom niet. Jake speelde hem goed en zie t wel zitten

Guyon2002

Avatar

Alsjeblieft niet, helemaal klaar met die Sony films na Venom, Spider-Man 3 en TASM2. Bagger films

RyaneWaldu

Avatar

De identuteit en de in scène gezette Dood Waren een deel v zn plan(b) dus hij is 1 v de enigste mcu villains die wint

eltorro

Avatar

Samen met de Sandman toch wel de saaiste badguy van alle Spider-man films, dus hoeft van mij niet.

Jeroen Pasman

Avatar

Ik vind Mystrio érg leuk ! Ik ben benieuwd wat er in een solofilm zou kunnen gebeuren.
Ik vond het erg grappig in Spiderman Far From Home dat hij zich eerst voordeed als Superheld, maar dat daarna alles 1 grote FARCE bleek te zijn. Een illusie ................

NieuwsFilm