Algemeen

Bewijs: Dick Grayson / Robin ook in 'The Batman' van Matt Reeves te zien?!

Krijgt Batman een hulpje in de film?

door Jeffrey Kouters om 15:44 in Algemeen
Bruce Wayne (Robert Pattison) zoekt in The Batman mogelijk zijn vertier in het circus. Een nieuwe castingoproep wijst daarop. Betekent dit dat Dick Grayson - ofwel Batmans hulpje Robin - ook in de film te zien zal zijn?

De geruchten dat regisseur Matt Reeves (War for the Planet of the Apes) Robin wil introduceren in een van zijn Batman-films gaan al langer rond. Onder meer Forbes heeft daarover geschreven. Uit een nieuwe castingoproep blijkt dat men op zoek is naar circusartiesten, zoals vuurspuwers en poppenspelers, voor een 'grote actiefilm'. Hoewel The Batman niet letterlijk wordt genoemd (dat gebeurt nooit), is de kans wel groot dat het daadwerkelijk de DC-productie betreft.


Bloederige act
De castingoproep is een sterke hint dat Batman Haly's Circus - het circus waar The Flying Graysons wonen - gaat bezoeken in de film. Aangezien The Batman al behoorlijk vol zit met personages, zou deze scène misschien een opzetje kunnen betreffen voor het vervolgdeel. Wellicht ziet Wayne hoe de familie van Dick voor zijn ogen wordt vermoord, en neemt hij de jonge wees vervolgens onder zijn hoede?

The Batman moet in juni 2021 in de bioscopen verschijnen!

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Eindelijk een gay relatie in t DC universum van de films dus ;)

Novarellum

Avatar

Hm. Jonge startende batman. Dan zal Robin een jaar of 3 zijn?

Master Of Films

Avatar

Ang3l "Eindelijk een gay relatie in t DC universum van de films dus ;)"
Nee, het is een Griekse relatie. Smiley face Mocht er geen belletje rinkelen, het is geen moderne Griekse relatie. Smiley face

rainking

Avatar

Jim Lee art is prachtig, maar het blijft de All Star Batman & Robin versie van Dick Grayson, age 12. Hopelijk baseren ze het daar niet op. Na 20 keer "I'm going on a date with Bruce Wayne" gehoord te hebben, ben ik er wel klaar mee.

Hyenas

Avatar

Dick Grayson. The Riddler. Penguin. Catwoman. Nee dit is nu al overkill als dit waar blijkt te zijn.

Pronk47

Avatar

Ze kunnen toch ook die gast nemen die Robin in Titans speelt nemen.

TheWatcher

Avatar

Persoonlijk hoop ik dat het geen verkapte re-hash wordt van Batman Returns/ Batman Forever

Fargo

Avatar

Nee

Steve-O

Avatar

Leuke verwijzing maar ik denk niet dat ze nu al iets substantieels gaan doen met Grayson als Robin.

Ben zelf ook nooit echt kapot geweest van Robin, 't circuspak werkt wat mij betreft totaal niet naast Batman. Een side-kick is prima maar ik vind Robin als Nightwing wel gaaf. Dan is hij meer op zichzelf maar ziet 'ie er ook een beetje stoer uit.
Maar ik zou het wel leuk vinden als Reeves het t.z.t. kan vertalen naar het witte doek, dan is misschien zelfs Robin gaaf Smiley face

NieuwsFilm