Bewijs: Dick Grayson / Robin ook in 'The Batman' van Matt Reeves te zien?!

Krijgt Batman een hulpje in de film?

Bruce Wayne (Robert Pattison) zoekt in The Batman mogelijk zijn vertier in het circus. Een nieuwe castingoproep wijst daarop. Betekent dit dat Dick Grayson - ofwel Batmans hulpje Robin - ook in de film te zien zal zijn?

De geruchten dat regisseur Matt Reeves (War for the Planet of the Apes) Robin wil introduceren in een van zijn Batman-films gaan al langer rond. Onder meer Forbes heeft daarover geschreven. Uit een nieuwe castingoproep blijkt dat men op zoek is naar circusartiesten, zoals vuurspuwers en poppenspelers, voor een 'grote actiefilm'. Hoewel The Batman niet letterlijk wordt genoemd (dat gebeurt nooit), is de kans wel groot dat het daadwerkelijk de DC-productie betreft.

Bekijk de afbeelding
Bloederige act
De castingoproep is een sterke hint dat Batman Haly's Circus - het circus waar The Flying Graysons wonen - gaat bezoeken in de film. Aangezien The Batman al behoorlijk vol zit met personages, zou deze scène misschien een opzetje kunnen betreffen voor het vervolgdeel. Wellicht ziet Wayne hoe de familie van Dick voor zijn ogen wordt vermoord, en neemt hij de jonge wees vervolgens onder zijn hoede?

The Batman moet in juni 2021 in de bioscopen verschijnen!

NieuwsFilm

meest populair