Algemeen

Creepy nieuwe blik op Red Skull uit 'Avengers: Infinity War'

Zo had de schurkengeest er ook uit kunnen zien.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
De schurk Red Skull is een opvallende verschijning in het Marvel Cinematic Universe. Hij debuteerde in de vijfde film in de reeks, Captain America: The First Avenger uit 2011, en keerde terug in filmnummer negentien, Avengers: Infinity War uit 2018, en twee├źntwintig, Avengers: Endgame uit 2019.

Oorspronkelijk vulde Hugo Weaving (The Matrix) de rol van Johann Schmidt / Red Skull in, maar hij keerde in 2018 niet terug voor Infinity War en in 2019 voor Endgame. Het was acteur Ross Marquand die de Red Skull invulde, echter met de naam Stonekeeper op de planeet Vormir.

Hieronder zie je nieuwe concept-art voor Red Skull a.k.a. Stonekeeper op Vormir. Volgens Marvel Studios-ontwerper Rodney Fuentebella was het met dit ontwerp de bedoeling dat de Stonekeeper slechts nog een soort van omhulsel was van zijn vroegere voorkomen Red Skull.


Terugkeer Red Skull?
In de toekomst zou Red Skull overigens terug kunnen keren. In een eerder interview lieten Avengers-regisseurs Anthony en Joe Russo weten dat Thanos Red Skull van de vloek als de Stonekeeper verloste nadat Thanos de Soul Stone verkreeg. Hierdoor kon Red Skull Vormir verlaten om zijn eigen verlangens in te vullen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Niet heel veel verschil toch, lijkt gewoon als in de film.

NieuwsFilm