Video

Officiële filmclip voor nieuwe Pixar-film 'Onward'

Ook een mooie behind-the-scenes video!

door Niels van Arkel om 07:52 in Video
Het duurt niet zo lang meer: volgende week verschijnt de nieuwe Pixar-film Onward in de wereldwijde bioscopen. Daarom wordt de marketingtank nu even flink bijgevuld en komen er mooie dingen bij. Daaronder een officiële filmclip!


In deze filmclip zien we de eerste goede blik op de Manticore, ingesproken door Olivia Spencer.

Behind-the-scenes
Voor de liefhebbers heeft Disney (uiteraard) ook weer een mooie behind-the-scenes clip in de aanbieding. Met sterren als Tom Holland, Chris Pratt en Julia Louis-Dreyfus in de gelederen is zo'n filmpje een feest om naar te kijken.Ontvangst
De ontvangst van Onward onder de eerste kijkers is prima. Een van de eerste reviews weet dat mooi te verwoorden: "Onward is een echte Pixar-film: rijk van emoties, humor en een persoonlijk verhaal in een wereld die we nooit eerder zagen". Ook wordt de samenwerking van Holland en Pratt geprezen. Lees hier meer reacties en eerste recensies.

Onward is vanaf 4 maart te zien in de bioscoop.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Nog maar een weekje, dus deze beelden sla ik over. Hoop dat de film net zo leuk is als de drie (oroginele) pixar films.

centr1no

Avatar

Meh.
Ik vind Pixars laatste films totaal niet in de buurt komen van Wall-E en Up en steeds meer de indruk geven dat de makers proberen origineel te blijven door een bepaald verhaal simpelweg in een aparte setting te laten spelen.

Chrischzz

Avatar

Hoe kan je nou de samenwerking van 2 acteurs prijzen obv de stemmen die ze ingesproken hebben?

Hiss

Avatar

Pixar sequels zijn, niet verrassend, altijd wat minder origineel en daarom vind ik ze minder goed. Maar films als Coco, Inside Out, Wall-E en Up zijn toch echt wel heel bijzonder. Daarom heb ik hoop dat deze goed gaat worden, al klinkt het verhaal me nou niet echt aanlokkelijk in de oren. Maar dat was bij die andere goede Pixar films ook zo.

NieuwsFilm

meest populair