Algemeen

Zeer duidelijke foto's van de schurk van Woody Harrelson in 'Venom 2'!

Woody Harrelsons Cletus Kasady dit jaar op het witte doek.

door Bram de Groot om 11:06 in Algemeen
Afgelopen dagen zagen we al wat stijlvolle foto's vanaf de set van de Marvel-film Venom 2. Nu hebben we weer een wat snelle kiekjes vanaf de set, maar deze geeft nu wel een duidelijke blik op de schurk Cletus Kasady die in de film zal uitgroeien tot de voornaamste schurk.

De rol van Cletus Kasady wordt gespeeld door topacteur Woody Harrelson (Zombieland: Double Tap, Solo: A Star Wars Story). Kasady zagen we al aan het einde van Venom uit 2018 en in deel twee zal hij zijn ware aard laten zien. Kasady is een superschurk die een totale psychopaat is. De tekenaar van Cletus Kasady gebruikte de Joker van DC Comics als voorbeeld.
Bijzonder maf uiterlijk
Het mag duidelijk zijn dat dit een rol is die Harrelson goed past. Het is namelijk niet de eerste keer dat hij een maf personage speelt. Hij zal vast af en toe terugdenken aan zijn Mickey Knox uit Oliver Stone's Natural Born Killers uit 1994. Hieronder dus zijn uiterlijke verschijning in Venom 2 via foto's van Just Jared, inclusief typerende lok.Venom 2 van Andy Serkis en uiteraard weer met Tom Hardy's Eddie Brock / Venom staat gepland voor begin oktober.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hiss

Avatar

Volgens mij gebruiken ze Biff Tannen als voorbeeld voor Cletus.

DrPeper

Avatar

New Kids Turbo?

baron nostalgia

Avatar

Met zo'n psychopaat als carnage hoop ik echt dat de film R rated wordt dat de eerste film PG 13 was vond ik zo tegen vallen

Civilian Supreme

Avatar

Hij ziet er wat vreemd uit maar doet me gek genoeg toch wel denken aan Carnage. Dat bloesje doet het hem haha.

Mirrorverse Picard

Avatar

Als het r rated is alleen maar vanwege het taal gebruik, laat dan maar zitten. Was r rated alleen maar vanwege de snoeiharde actie en met de daar bij komende schade, prima...

Zie het wel als deze in de bios komt

Sunspot

Avatar

Lol, ziet er grappig, gestoord uit.

Maar wel goed, CArnage is door hem dan oncontroleerbaar, insane meer

NieuwsFilm