Algemeen

Flinke tijdsprong tussen 'Spectre' en 'No Time to Die' bevestigd in nieuwe beelden!

De Bond-film van regisseur Cary Joji Fukunaga.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Begin april verschijnt de 25e Bond-film No Time to Die van regisseur Cary Joji Fukunaga in de Nederlandse bioscoopzalen. De film volgt op Spectre uit 2015 en sindsdien is er best wat gebeurt in het leven van de geheim agent van acteur Daniel Craig.

In onderstaande nieuwe featurette Regisseur Cary Joji Fukunaga over No Time to Die onthult Fukunaga dat hij als schrijver en regisseur het personage 007 opnieuw wilde ontdekken. Hij wil weten wat er met James Bond aan de hand is na vijf jaar te zijn gestopt. Waar is hij? Wie is hij geworden?


Een andere wereld
Ook wordt duidelijk dat de wereld rondom Bond na al die jaren erg verandert is, met een nieuw soort misdaad. De nieuwe vijand, geleid door Rami Maleks Safin, blijkt slimmer en sterker dan SPECTRE van Christoph Waltz' Blofeld.

De grootste - tevens zijn laatste - uitdaging voor de 007 van Craig verschijnt op 2 april op het Nederlandse doek. Hieronder nog een recente poster voor No Time to Die.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spider-fan

Avatar

Ik vind het er allemaal goed uit zien, heb een erg goed gevoel over deze Bond. Ben ook benieuwd hoe het in 3D is.

En het is zo goed als zeker dat het de langste Bond-film tot nu toe wordt: 163 minuten waarin je gewoonweg niet de tijd zult krijgen om te sterven!

https://www.gamesradar.com/no-time-to-die-runtime-james-bond/

Angelo1979

Avatar

Dit is weer een bioscoopje
waard.

NieuwsFilm