Algemeen

Sony's had een "écht geweldig idee" om Spider-Man uit het Marvel Cinematic Universe te halen

Sony Pictures had een briljant idee voor Sony's Marvel Universe.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In de zomer van 2019 werd duidelijk dat Sony Pictures en Disney / Marvel Studios het niet eens konden worden over de toekomst van Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe. Sony besloot niet verder te gaan met de samenwerking en maakte bekend dat Tom Hollands Peter Parker zijn debuut zou gaan maken in Sony's Marvel Universe.

Ondertussen is al een tijdje bekend dat Marvel Studios toch weer films met Sony gaat maken. Acteur Holland sprak met MTV News over de situatie.


"De toekomst voor Spider-Man was nog steeds erg rooskleurig met Sony en we hadden een écht, écht geweldig idee over hoe we een soort overgang konden maken naar een Spider-Man buiten het MCU. Tom Rothman en Amy Pascal waren echt vol vertrouwen dat ze een film zouden maken van het kaliber dat Spider-Man eist."

Nog één Spider-Man film in 2021
Maar Holland is blij dat de partijen er uiteindelijk uitkwamen. "Maar dat gezegd hebbende, ik ben echt blij om terug te zijn in het MCU en het team weer bij elkaar te hebben. Ik heb het gevoel dat hij hier thuis hoort. Ik ben Bob Iger en Tom Rothman echt dankbaar dat ze het toelieten dat ik deel mocht uitmaken van het proces om hem thuis te brengen. Het was best wel een coole ervaring en ook gaaf dat ik nu mag opscheppen; ik heb Spider-Man gered," aldus Holland.

In juli 2021 verschijnt het tweede vervolg op Spider-Man: Homecoming (2017) en er moet nog een MCU-film waarin Hollands Peter Parker / Spider-Man te zien is. Daarnaast is de kans groot dat hij opduikt in Morbius of Venom 2.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jeroen Pasman

Avatar

Wat is dat geweldige idee dan ? Dan wordt in het artikel helemaal niet beschreven

adofmirosch

Avatar

Gebruik dan Miles morales aangezien into the spidey-verse een succes is geworden.

SunChaser

Avatar

Apple of Amazon gaat Sony Pictures kopen waarna de Spidey rechten gratis naar Disney gaan

Caspar

Avatar

^ Want logische logica is logischerwijs gewoon logisch schnapde?

Chrischzz

Avatar

Ik had het geweldige idee wel willen weten eigenlijk

deregtx

Avatar

Ja Disney moet alles kopen. Dan is er maar een filmstudio...

Mirrorverse Picard

Avatar

Tuurlijk stamp alles maar onder Disney.... ???? Het is wachten tot het verkeerd gaat en ze deze hele franchise om zeep helpen.

Nee, laat spidey gewoon z'n eigen ding doen met een hele spiderverse voor zichzelf. Of maak films met Miles Morales en Spidergwen. Kan die van Tom Holland gezellig bij de MCU blijven

NieuwsFilm