Algemeen

Speelduur 'No Time to Die' bereikt recordlengte

25e Bond-film duurt flink lang.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
De afgelopen tijd is er veel te doen om de speelduur van bepaalde blockbusters. Enkele grote titels wisten de drie uur aan te tikken en dat is natuurlijk een vrij lange zit in de bioscoop, zeker zonder pauze. Ook No Time to Die heeft een langere speelduur, maar de drie uur wordt niet gehaald.

De 25e Bond-film, dit keer geregisseerd door Cary Joji Fukunaga (Beasts of No Nation, True Detective), heeft een speelduur van 163 minuten. Dit meldt Comicbook.com op basis van vermeldingen op websites van bioscoopketens. Hiermee is het de langste Bond-film tot op heden. Heel veel langer dan Spectre duurt de film overigens niet. Deze Bond-film uit 2015 kwam tot een vergelijkbare 160 minuten.

Laatste avontuur van Daniel Craig
Dat No Time to Die lang gaat duren zou niet vreemd zijn. Het wordt namelijk het vijfde en laatste 007-optreden van Daniel Craig. No Time to Die met Rami Malek als de schurk Safin staat gepland voor 2 april. Check hieronder nogmaals de recente Super Bowl-spot.13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Dan kijk ik de film liever thuis, ik kom al moeite door een film van 2 uur heen.

GreenHornet

Avatar

bioscoop waar ik kom heeft altijd een pauze

* ik ga altijd naar het toilet en wat lekkers halen voor de 2de helft.

Philmhuis

Avatar

Ja, dat wordt tijdens de No Time to Die-nacht bij Pathe een hele lange zit en gewoon doorhalen die nacht..

Frietgezicht

Avatar

Ik kijk hem ook thuis met mijn buurvrouw natte Nel.
Bond is vermakelijk maar te eentonig voor de bios. Same shit, different day.

Neem aan dat mensen die klagen over weinig originaliteit, teveel reboots, sequels etc ook niet opeens staan te springen om een nieuwe James Bond.

Steve-O

Avatar

Lekker hoor

Teunke7

Avatar

Daarom ga ik niet meer naar de bios koop hem liever op bluray. Bioscoop heeft geen pauze ????

Fluffer

Avatar

Films duren allemaal veel te lang tegenwoordig , is meestal niet nodig en doet de spanning geen goed .
Zal er ene worden om thuis te zien en zelfs dan zal het waarschijnlijk doorworstelen worden.

Spider-fan

Avatar

Spectre is 148 minuten, dus deze is een kwartier langer. Ik vind dat toch wel aanzienlijk meer. Ik had niet echt door bij Spectre dat het de langste tot dan toe was - alleen die scène van de Spectre-meeting in Rome vind ik wat aan de trage kant, verder vind ik hem geen ogenblik saai of te lang.

Franciskus

Avatar

LoL!
zeker millenials die een 'lange' film niet trekken.
In de jaren '20 vorige eeuw was 3 uur zelfs heel normaal.

En dat zelfs zonder geluid...
Alhoewel er doorgaans wel live muziek bij werd gespeeld .

Ik erger me meer aan films waar het verhaal duidelijk is afgeraffeld met rare verhaal sprongen om de boel wat in te korten.

Een director cut is volgens mij dan ook zelden korter.

Frietgezicht

Avatar

@ Franciskus, je maakt millennials (je vergeet een ‘n’ dus je kunt het niet eens spellen) belachelijk alsof jij erboven staat terwijl het gaat om de zoveelste Bond film die al bijna 60 jaar reboot na reboot krijgt. Knap dat jij 3 uur in de bios kunt zitten! Lukt dat ook bij een film waarbij je wel moet nadenken?

Jeroen Pasman

Avatar

Ik ga deze wel kijken. Maar ik vind James Bond een beetje saai geworden. Casino Royale vond ik geweldig, maar daarna wist het me niet meer te boeien. Van Spectre weet ik eigenlijk niet eens of ik 'm gezien heb.
Welke James Bond Film was dat nou dat ze op het laatst moeten gaan schuilen in een landhuis in Schotland ? Dat is het laatste wat ik gezien heb

adofmirosch

Avatar

Niks mis met lange films, thuis heb ik er geen problemen mee. En kijk ik ze ook wel aan een stuk door maar dan wel met pauze wanneer ik wil. Lange films in de bios kijken is niet altijd leuk, voor je het weet zit er een smartphone zombie voor je, of mensen die elke scene analyseren. Of popcorn eters, snoep zakken die dat irritanten geluid maken of mensen met kriebelhoest etc.

NieuwsFilm