Humor

Robert Pattinson als Bruce Wayne (Batman) dankzij vette deepfake

De film gaat met diens film-noir-achtige stijl flink verschillen van alle voorgangers.

door Arjen Rooseboom om 09:17 in Humor
In de maanden tot aan de release van Matt Reeves' The Batman zullen we al menig preview krijgen van hoofdrolspeler Robert Pattinson als The Dark Knight, maar de makers van DeepCaked zijn alvast met hem aan de haal gegaan. Bekijk het resultaat hieronder!

In een fragment uit Batman Begins (2005), welke het startsein was voor de alom geprezen trilogie van Christopher Nolan, zien we hoe Bruce Wayne (Christian Bale) in de kelder van Wayne Enterprises door Lucius Fox (Morgan Freeman) wordt rondgeleid langs allerlei technische snufjes.

Het gezicht van Bale (niet zijn stem) is echter vervangen door dat van Pattinson en het resultaat is weer zowel creepy als indrukwekkend!


Sterrencast
Aanvullende rollen zijn er voor Zoë Kravitz (Selina Kyle/Catwoman), Paul Dano (Edward Nashton/The Riddler), John Turturro (Carmine Falcone), Jeffrey Wright (Commissioner James Gordon), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Colin Farrell (Oswald Cobblepot/The Penguin) en Peter Sarsgaard. Vanaf juni 2021 in de wereldwijde bioscoopzalen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm