Uitgelekte foto 'The Batman' toont toegetakeld slachtoffer The Riddler

De echtheid van de foto is inmiddels geen raadsel meer.

In The Batman kruipt Paul Dano (12 Years a Slave) in de huid van Edward Nashton / The Riddler. Het staat vast dat deze koning van de raadsels het de titelheld behoorlijk lastig zal maken en het lijkt er ook op dat hij er bloederige praktijken op nahoudt. Dat suggereert een uitgelekte foto althans.

Bekijk de afbeelding

Let op! Dit artikel bevat mogelijke spoilers!


Op social media verscheen eerder deze week een uitgelekte foto van The Batman. Daarop is een vermoord persoon te zien. Het slachtoffer zit in een chique fauteuil en zijn hoofd is volledig met ducttape omwikkeld. Op zijn ingepakte gezicht zijn met bloed de woorden 'No More Lies' geschreven.

Fans nemen aan dat deze moordpartij het werk van The Riddler - of een van zijn handlangers - is, omdat hij de hoofdschurk wordt van de film.

Raadselachtig
Hoe weten we zeker dat deze foto echt is? Allereerst is de fauteuil waarin het slachtoffer zit precies hetzelfde als de armstoel op de onderstaande foto waarmee regisseur Matt Reeves de eerste draaidag aankondigde. Ten tweede is de foto inmiddels - op last van Warner Bros. - op veel sites verwijderd.

De kans is dus ontzettend groot dat een crewlid - tegen alle afspraken in - een foto heeft gemaakt en verspreid van de filmset.

Misschien is een strenger setbeleid voor Warner Bros. dan ook het overwegen waard...


The Batman - met Robert Pattison in de hoofdrol - moet vanaf juni 2021 in de bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair