Algemeen

Weer een nieuw castlid voor 'The Matrix 4'

Ondanks dat de opnames al bezig zijn, gaat de casting vrolijk verder.

door Zilko Tarici om 06:00 in Algemeen
Volgens The Wrap is Ellen Hollman (Spartacus) de nieuwste toevoeging aan de cast van de langverwachte actie-sequel The Matrix 4. Welke rol ze precies zal spelen, wordt nog geheimgehouden.

Hollman, die er behoorlijk Trinity-achtig uitziet op onderstaande foto, zal te zien zijn naast oudgedienden Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss en Jada Pinkett Smith, maar ook andere nieuwkomers als Jonathan Groff, Max Riemelt, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris en Yahya Abdul-Mateen II. Laatstgenoemde zou volgens geruchten in de film de rol van een jonge Morpheus spelen.
Opnames volop in gang
De opnames van The Matrix 4 (of wat de exacte titel ook wordt) zijn momenteel volop in gang. Regisseur Lana Wachowski schreef het script samen met Aleksander Hemon en David Mitchell. Oscarwinnaar John Toll neemt het camerawerk voor zijn rekening. Over plotdetails wordt niks vrijgegeven, hoewel recente setfoto's duidelijk laten zien dat Keanu Reeves niet meer de Neo speelt die we gewend zijn.

In mei 2021, als The Matrix 4 de bioscopen bereikt, zullen we zien hoe het echt zit.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Artificialis

Avatar

Het zou kunnen dat digitale versies van Neo en Trinity in een andere versie van de Matrix terecht zijn gekomen. Waar mogelijk andere incarnaties van dezelfde karakters rondlopen. Maar ik had toch liever gezien dat bekende namen als Laurence Fishburne weer terug zouden keren.

ajleppink

Avatar

Misschien de kinderen van

NieuwsFilm

meest populair