Algemeen

Luidruchtige openingsscore verwacht voor 'A Quiet Place - Part II'

Kijk jij nog steeds uit naar dit horrorvervolg?

door Arjen Rooseboom om 08:38 in Algemeen
We weten het, het zijn maar schattingen en soms zitten we er ook helemaal naast, maar het blijven interessante voorspellingen. Zo lijkt A Quiet Place - Part II, één van de twee grote releases in maart, voor knallend vuurwerk te gaan zorgen aan de bioscoopkassa's.

Volgens DEADLINE zou de sequel van schrijver/regisseur John Krasinski zomaar $55 tot $60 miljoen dollar binnenharken, waarmee na 1 weekend de kosten al ruimschoots zijn terugverdiend en de door de studio gedroomde franchise wel eens werkelijkheid kan worden.

Tevens wordt dan het record van het eerste deel ($50 miljoen dollar) verslagen. A Quiet Place eindigde in 2018 op een lekkere $335 miljoen dollar wereldwijd tegenover een relatief bescheiden budget van $17 miljoen dollar. Part II zit naar verluid op een vergelijkbaar budget.

Verkennen van een nieuwe wereld
Emily Blunt, Millicent Simmonds en Noah Jupe keren terug als de familie Abbot (met Krasinski in flashbacks) die hun vertrouwde huis moeten verlaten en noodgedwongen de onbekende buitenwereld tegemoet treden waar ze ontdekken dat er meer dreigingen op de loer liggen behalve de buitenaardse wezens die op geluid jagen. Aanvullende rollen komen onder meer van Cillian Murphy en Djimon Hounsou.

Of Krasinski de entertainmentwaarde hoog weet te houden nu het verrassingseffect weg is, kunnen we zien vanaf donderdag 19 maart.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Ik ga er zeker heen! :^D

Monojaxx

Avatar

Luidruchtige openingsscène? Speelt Friet er ook in met natte Nel?

Fluffer

Avatar

Ik heb wel hoge verwachtingen voor dit tweede deel ,de eerste was goed maar de finale stelde wat teleur.

NieuwsFilm

meest populair