Algemeen

Opvallende werktitel voor derde 'Spider-Man'-film in Marvel Cinematic Universe

De volgende solofilm rond Spidey in het MCU.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Soms geven de werktitels van films al iets weg over het plot. Soms zeggen deze maar zeer weinig. De werktitel van het vervolg op Spider-Man: Homecoming uit 2017 en Spider-Man Far From Home uit 2019 is opvallend, maar niet geheel onverwacht.

De werktitel voor Spider-Man 3 is "Serenity Now". Dit wordt duidelijk via Production Weekly. Dit is een verwijzing naar de sitcom Seinfeld en verwijst naar een uitspraak die iemand doet om zichzelf te kalmeren, iets dat op langer termijn in de serie juist het tegenovergestelde effect heeft. Ook de twee voorgaande films hadden Seinfeld-werktitels met "Summer of George" en "Fall of George".

Opnames snel van start
Om in de zomer van 2021 te kunnen verschijnen, moet de film snel worden opgenomen. De opnamestart staat gepland voor juli 2020, met opnamelocaties in Atlanta, New York, Los Angeles en zelfs in IJsland.

Uiteraard keert Tom Holland weer terug als Peter Parker en de regie ligt naar verwachting weer in handen van Jon Watts die ook de eerste twee zeer succesvolle films maakte. Vanaf 16 juli 2021 moet deel drie in de wereldwijde bioscoopzalen te zien zijn.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Marklar

Avatar

Dit vind ik, als groot seinfeld liefhebber, wel humor.

Hoor het George meteen weer keihard schreeuwen

Gigan72

Avatar

Vandelay Industries !!!
Vandelay Industries !!!
Vandelay Industries !!!

Civilian Supreme

Avatar

Heb Seinfeld nooit leuk gevonden, net als vele andere amerikaanse 'komedies'

Frietgezicht

Avatar

@ Supreme, is ook een waardeloze show. Zelfs glimlachen is lastig. Vervelende arrogante kansloze karakters, slecht geschreven verhaallijnen en grappen, veel van hetzelfde, en Seinfeld zelf is een marteling om naar te luisteren. Die stem, alsof hij midden in de Arena staat en zonder microfoon moet zorgen dat iedereen hem verstaat. Drama.

Maar deze show is nog slechter dan in de jaren 90 want de tand des tijds heeft die niet doorstaan.

Cath

Avatar

Ik had echt op iets met 'home' in de titel verwacht

Marcelo

Avatar

Ik vind het wel grappig, vond het altijd een uniek concept dat de serie gewoon echt bedoeld over niks ging. Maar gezien de eerste 2 werktitels is het duidelijk dat het 0,0 weggeeft over de daadwerkelijke naam die de film zal krijgen.

Filmhead

Avatar

Seinfeld en Curb your Enthousiam zijn waanzinnig. Op alle vlakken een vernieuwing geweest in comedy. Niets voor niets zo bekend geworden. Is niet een kwestie van smaak, maar een kwestie van feiten

Blablazer

Avatar

Ik dacht dat de film Ironboy ging heten.

NieuwsFilm

meest populair