Opvallende werktitel voor derde 'Spider-Man'-film in Marvel Cinematic Universe

Opvallende werktitel voor derde 'Spider-Man'-film in Marvel Cinematic Universe

De volgende solofilm rond Spidey in het MCU.

Soms geven de werktitels van films al iets weg over het plot. Soms zeggen deze maar zeer weinig. De werktitel van het vervolg op Spider-Man: Homecoming uit 2017 en Spider-Man Far From Home uit 2019 is opvallend, maar niet geheel onverwacht.

De werktitel voor Spider-Man 3 is "Serenity Now". Dit wordt duidelijk via Production Weekly. Dit is een verwijzing naar de sitcom Seinfeld en verwijst naar een uitspraak die iemand doet om zichzelf te kalmeren, iets dat op langer termijn in de serie juist het tegenovergestelde effect heeft. Ook de twee voorgaande films hadden Seinfeld-werktitels met "Summer of George" en "Fall of George".

Opnames snel van start
Om in de zomer van 2021 te kunnen verschijnen, moet de film snel worden opgenomen. De opnamestart staat gepland voor juli 2020, met opnamelocaties in Atlanta, New York, Los Angeles en zelfs in IJsland.

Uiteraard keert Tom Holland weer terug als Peter Parker en de regie ligt naar verwachting weer in handen van Jon Watts die ook de eerste twee zeer succesvolle films maakte. Vanaf 16 juli 2021 moet deel drie in de wereldwijde bioscoopzalen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair