Kijkers door het dolle heen bij geheime testscreening 'Godzilla vs. Kong'

De clash of the titans komt steeds dichterbij!

Godzilla vs. Kong regisseur Adam Wingard heeft het hoofd van fans op hol gebracht met een cryptische post op social media. Is er al een vertoning voor testpubliek geweest en lijkt het erop dat het gevecht tussen Japan zijn iconische monster en 's werelds beroemdste reuzenaap er eentje wordt om je vingers bij af te likken?

Wingard onthulde op zijn INSTAGRAM een afbeelding uit de 1962-versie met het onderschrift "Gisteren was een geweldige dag voor deze twee gasten"! De site COMICBOOK bevestigde dat er inderdaad een geheime testscreening heeft plaatsgevonden waarbij het aanwezige publiek compleet uit hun dak ging en de reacties overweldigend positief waren. En dan te bedenken dat de film nog niet helemaal afgerond is...

View this post on Instagram

Yesterday was a great day for these two fellas!

A post shared by Adam Wingard (@adamwingard) on



Monster-Verse
Godzilla vs. Kong moet de afsluiter worden (althans, hoe zeker is dat tegenwoordig?) van een vierluik dat in 2014 begon met het goed ontvangen Godzilla, gevolgd door Kong: Skull Island in 2017 en vorig jaar (voor de een teleurstellend, voor de ander juist de beste film van 2019) Godzilla: King Of The Monsters. Vanaf november in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair