Algemeen

Kijkers door het dolle heen bij geheime testscreening 'Godzilla vs. Kong'

De clash of the titans komt steeds dichterbij!

door Arjen Rooseboom om 11:18 in Algemeen
Godzilla vs. Kong regisseur Adam Wingard heeft het hoofd van fans op hol gebracht met een cryptische post op social media. Is er al een vertoning voor testpubliek geweest en lijkt het erop dat het gevecht tussen Japan zijn iconische monster en 's werelds beroemdste reuzenaap er eentje wordt om je vingers bij af te likken?

Wingard onthulde op zijn INSTAGRAM een afbeelding uit de 1962-versie met het onderschrift "Gisteren was een geweldige dag voor deze twee gasten"! De site COMICBOOK bevestigde dat er inderdaad een geheime testscreening heeft plaatsgevonden waarbij het aanwezige publiek compleet uit hun dak ging en de reacties overweldigend positief waren. En dan te bedenken dat de film nog niet helemaal afgerond is...

View this post on Instagram

Yesterday was a great day for these two fellas!

A post shared by Adam Wingard (@adamwingard) onMonster-Verse
Godzilla vs. Kong moet de afsluiter worden (althans, hoe zeker is dat tegenwoordig?) van een vierluik dat in 2014 begon met het goed ontvangen Godzilla, gevolgd door Kong: Skull Island in 2017 en vorig jaar (voor de een teleurstellend, voor de ander juist de beste film van 2019) Godzilla: King Of The Monsters. Vanaf november in de bioscoop!

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Coola

Avatar

Dit is toch echt wel de film waar ik het meest naar uit kijk dit jaar ( gevolgd door Dune)

PRIME

Avatar

^
Ook nog met Tenet en 007!

Coola

Avatar

Tenet daar voel ik als nog geen hype voor. 007 tja ik vermaak mij al tijd met de 007 films maar om nou te zeggen dat dat films zijn waar ik echt voor hype en day one naar de bioscoop... nou nee niet echt.

RoberPaulsen

Avatar

Ook deze monster films beginnen 13 in een dozijn te worden. 1 groot cgi fest, nee dank je. Hetzelfde verhaal voor de zoveelste keer herkauwd.
Van Nolan verwacht ik met Tenet weer een origineel verhaal en groots in beeld gebracht.

NieuwsFilm

meest populair