Algemeen

'The Simpsons' komen terug op het witte doek!

Short voor de film 'Onward'

door Niels van Arkel om 13:06 in Algemeen
Ruim 10 jaar na The Simpsons Movie komt de beroemde Simpson-familie terug op het witte doek. Deze keer maken de gele vrienden hun opwachting voor de release van de nieuwe Pixar film Onward.

Short
Waar we bij Pixar gewend waren dat talentvolle filmmakers met hun Pixar short mochten schitteren alvorens de Pixar film van start ging, nu gaat de eer naar de nieuwe short Playdate with Destiny, een verhaal dat zich focust rond het jongste telg van de familie, Maggie.Trots
Deze week bevestigde producent Al Jean het verschijnen van de short: "We zijn zo trots! Het begon allemaal met een idee voor een aflevering. Toen het verhaal klaar was, bedacht Jim Brooks (executive producer) dat we er een bioscoopshort van konden maken. Nu is het zover!"

De short zal naast een leuke short voor de film Onward ook dienen als een inleiding voor een aflevering met hetzelfde thema, die op 19 april in Amerika verschijnt.

Of we de Simpsons short ook in Nederland kunnen zien, is nog niet bekend.Onward verschijnt volgende week in de Nederlandse bioscopen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jeroen Pasman

Avatar

Het is dus maar een short. Geen echte volledige film ?

Blablazer

Avatar

Hopelijk schieten ze mickey af. ????

NieuwsFilm

meest populair