Mark Wahlberg moest flink trainen voor Netflix actiefilm 'Spenser Confidential'

Mark Wahlberg moest flink trainen voor Netflix actiefilm 'Spenser Confidential'

5 kilo afvallen in 5 dagen; Mark Wahlberg doet het gewoon.

Met nog enkele dagen te gaan tot Spenser Confidential op Netflix verschijnt, draait de promotiemachine op volle toeren. Tijdens de officiële première wist Entertainment Tonight Mark Wahlberg te strikken voor een kort interview. Zij vroegen hem hoe hij in vorm raakte voor deze film.

"Het is mijn vijfde film met regisseur Peter Berg en in al die films moest ik een andere conditie hebben", vertelde de 48-jarige acteur, "Voor Lone Survivor was ik nog opgepompt van eerdere films, maar voor Deepwater Horizon dronk ik bier en at veel gefrituurd eten om een een wat zwaardere arbeider op een booreiland te spelen. En toen kwam Patriots Day, waar ik een politieagent speel die uit vorm is."

Bouillon
Voor Spenser Confidential moest zijn lichaam echter weer superstrak worden. Daar draaide Wahlberg zijn hand niet voor om en hij trainde vijf maanden lang om dit te bereiken. In combinatie met bouillon en lichamelijke reiniging lukte het hem om 5 kilo kwijt te raken in evenveel dagen. Ook zijn percentage lichaamsvet schoot omlaag met 5 procent.

Wahlberg speelt in Spenser Confidential ex-politieagent Spenser. Hij komt net uit de gevangenis en wil Boston voorgoed verlaten. Maar voor hij vertrekt wil Spenser zijn oude bokscoach helpen met de veelbelovende amateur Hawk, een brutale MMA-vechter. Als enkele agenten vermoord worden, gaan Spenser en Hawk op onderzoek uit.



NieuwsFilm

meest populair