'John Wick'-regisseur in beeld voor razendsnelle nieuwe auto-film

'John Wick'-regisseur in beeld voor razendsnelle nieuwe auto-film

Krijgt 'Fast & Furious' er een geduchte nieuwe concurrent bij?

Voor het eerst sinds hij z'n regiedebuut maakte met John Wick (2014) en de twee daaropvolgende sequels, gaat regisseur Chad Stahelski zich richten op een nieuw project dat niets met de Keanu Reeves-actiefilms te maken heeft. Het gaat om een film van Paramount over uitermate snelle auto's, dus de Fast & Furious-franchise krijgt er misschien wel een geduchte concurrent bij.

De nieuwe film, die wordt omschreven als "een high-concept variant op het genre die de geest van de beste autofilms zal bevatten", wordt geproduceerd door Brad Fuller en Andrew Form, bekend van de effectieve griezelfilm A Quiet Place (2018). Het scenario wordt geschreven door Andre Nemec en Josh Appelbaum, die tevens verantwoordelijk zijn voor het script van de langverwachte sequel Beverly Hills Cop IV.

Stahelski is naast deze film ook nog in gesprek om de vierde John Wick-film te regisseren. Deze staat gepland voor 21 mei 2021. Ook tekende hij in 2017 voor een reboot van de Highlander-franchise, maar rondom dit project is het al een tijdje muisstil.

NieuwsFilm

meest populair