Algemeen

Marvel onthult of 'Black Widow' ook uitgesteld wordt

Het coronavirus heeft de wereld in zijn greep.

door Jeffrey Kouters om 14:21 in Algemeen
Het coronavirus houdt iedereen in zijn greep. Gisteren maakte de producenten van de Bond-film No Time to Die bekend de release tot november uit te stellen. Is Disney hetzelfde van plan met zijn blockbuster Black Widow?

Nee, Disney is vooralsnog niet van plan om de release van Black Widow uit te stellen. Dat meldt Deadline. De superheldenfilm met Scarlett Johansson in de hoofdrol moet dus alsnog eind april / begin mei in de bioscopen verschijnen. Eerder zou het gerucht in de distributiebranche rond zijn gegaan dat Disney Black Widow zou willen verplaatsen naar november, op de plek van The Eternals.

Niets is zeker
Hoewel de studio dus vooralsnog vasthoudt aan de huidige datum, zou het geen verrassing zijn als Disney de komende weken alsnog besluit de film uit te stellen. De Aziatische markt is erg belangrijk (Captain Marvel haalde daar ongeveer 35% van zijn totale omzet op), en daar zijn veel bioscopen nu gesloten. De studio zal de ontwikkelingen rondom het virus daarom vast goed in de gaten houden.


Black Widow verschijnt dus vooralsnog op 29 april in de Nederlandse bioscopen!

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

films gaan schuiven maar dit gaat ze altijd geld kosten.

jeff1983

Avatar

Lijkt me logischer als Mulan alsnog verschoven wordt, die moet het nog meer hebben van de Aziatische markt.

Mark84

Avatar

Ze moeten zich niet zo aanstellen. Wordt veel te veel aandacht aan besteed.

jeff1983

Avatar

Wat een non nieuws trouwens.. Marvel onthult dus eigenlijk alleen dat de releasedatum blijft staan, net als van tientallen andere films die binnenkort uitkomen.

Fluffer

Avatar

Nu ik eens een marvel film wil zien ...

Artificialis

Avatar

Dan kun je blijven schuiven. Volgens mij begrijpen mensen niet helemaal dat dit virus niet opeens verdwijnt. Het is geen seizoensgebonden griepvirusje. Of gaan deze films jaren uitgesteld worden?

JMRG

Avatar

@Artificialis jaa precies, niemand weet hoelang dit gaat duren als je niet uitkijkt duurt dit geintje tot bv september ofso.. gaan ze alles dan uitstellen tot volgend jaar?

aspers

Avatar

Ik denk dat Disney/Marvel ook weinig keus heeft.
Ze zitten natuurlijk ook met de release van hun series op Disney+.
Gaan ze Black Widow een half jaar opschuiven, dan komen ze waarschijnlijk ook hun series aan het opschuiven. En die hebben ze op D+ hard nodig om leden te behouden.

Guyon2002

Avatar

Waarom zouden ze Black Widow doorschuiven naar de releasedag van Eternals? Alsof ze volgend jaar nog niet genoeg films op de planning hebben staan

marcjeb

Avatar

Annuleren mag ook hoor

NieuwsFilm

meest populair