Publiekslieveling 'Hocus Pocus 2' vindt zijn aanvoerder in 'Hairspray' regisseur

Publiekslieveling 'Hocus Pocus 2' vindt zijn aanvoerder in 'Hairspray' regisseur

Nu de originele hoofdrolspeelsters nog terugkrijgen, en men kan eindelijk beginnen aan dit vervolg.

Toen enige tijd geleden bekend werd dat er gewerkt wordt aan een vervolg op Hocus Pocus, waren de fans in hun nopjes. Inmiddels is ook een regisseur aangetrokken in de vorm van Adam Shankman, bekend van bijvoorbeeld Hairspray en What Men Want.

Hocus Pocus 2 verschijnt bijna twintig jaar na het origineel. De film wordt exclusief voor Disney+ gemaakt. Hoewel er nog geen officiële toezeggingen zijn, wordt verwacht dat de originele cast - bestaande uit Sarah Jessica Parker, Bette Midler en Kathy Najimy - op één of andere manier betrokken zal zijn. Het verhaal van deze tovercomedy wordt verzorgd door Jen D'Angelo, die eerder meewerkte aan de serie Workaholics.

Salem
De eerste film draaide om drie heksenzussen die 300 jaar na hun dood weer tot leven worden gewekt in het hedendaagse Salem. Wanneer ze er achter komen dat Halloween tegenwoordig een feestdag is, besluiten ze de stad op stelten te zetten. Het origineel was financieel geen groot succes, maar werd door de jaren heen alsnog enorm populair op dvd en televisie, tijdens Halloween.

NieuwsFilm

meest populair