Deze bekende schurk keert mogelijk terug naar het Marvel Cinematic Universe!

Deze bekende schurk keert mogelijk terug naar het Marvel Cinematic Universe!

De vertolker van deze slechterik teaset dat in ieder geval wel.

In Spider-Man: Homecoming (2017) nam de titelheld het op tegen Mac Gargan, een meedogenloze gangster gespeeld door Michael Mando (Better Call Saul). In de comics staat Gargan beter bekend als de Scorpion. Keert Gargan ooit nog terug in een van de films?

Michael Mando lijkt nog niet klaar te zijn met de rol van Mac Gargan, die in de films nog wel officieel moet uitgroeien tot de Scorpion. Via Twitter teasede hij een terugkeer met een foto en schorpioen-emoji. Onlangs hintte hij daar ook al op in een interview. "Er bestaat een kans", reageerde Mando toen met een grote lach. "Er bestaat altijd een kans".


Wraak beluste bajesklant
In de toegift van Homecoming ontmoetten Gargan en Adrian Toomes / de Vulture (Michael Keaton) elkaar in de gevangenis en maakte Gargan aan Toomes duidelijk dat hij nog een appeltje te schillen heeft met de buurtsuperheld.

Er gaan geruchten rond dat Gargan terugkeert in Morbius, een film van Sony die - voor zover bekend - losstaat van het Marvel Cinematic Universe. In de eerste trailer voor die film is te zien dat de wegen van de Marvel-vampier (Jared Leto) en Toomes elkaar zullen kruisen. En aangezien Gargan dus in dezelfde gevangenis zit als Toomes, bestaat de kans dat hij ook even opduikt.

Of bewaren Sony en Marvel hem voor Spider-Man 3 (2021)?

NieuwsFilm

meest populair