Gerucht: 'Jurassic World'-franchise breidt uit naar televisie

Er schijnt straks een live-action Jurassic World-serie aan te komen.

Met zes films, doet de Jurassic Park-franchise het helemaal niet slecht. Maar de toekomst brengt alleen maar meer naar de franchise, horen we nu. Het gerucht gaat dat NBC Universal, dat met een eigen streamingdienst in de vorm van Peacock komt, een serie maakt.

De live-action serie zou zich in dezelfde realiteit afspelen als Jurassic World: Dominion en toont een wereld waarin dinosaurussen en mensen moeten leren om naast elkaar te leven. Erg eenvoudig is en wordt dat natuurlijk niet, want het zal gaan zorgen voor behoorlijk wat conflicten.

Jurassic World-franchise
Niemand minder dan Colin Trevorrow (regisseur van Jurassic World en de aankomende derde film) en Steven Spielberg (Jurassic Park, 1993) zouden de serie produceren. Of de serie er echt komt is trouwens niet zeker; het is een gerucht dat door de fansite Jurassic Outpost geplaatst is. Die site is redelijk betrouwbaar, maar kan zich natuurlijk altijd een keer vergissen.

De franchise werd in 1993 gelanceerd en is gebaseerd op een boek van Michael Crichton. Na enkele jaren afwezigheid, keerde de boel groots terug met Jurassic World (2015).

NieuwsFilm

meest populair