John Krasinski wil graag 'Fantastic Four'-film maken én de hoofdrol voor zijn rekening nemen

John Krasinski wil graag 'Fantastic Four'-film maken én de hoofdrol voor zijn rekening nemen

Maar dan moet Marvel dit ook willen.

John Krasinski mag dan voornamelijk bekend staan als acteur, hij wist ook hoge ogen te gooien met A Quiet Place, waarin hij niet alleen de hoofdrol vertolkte, maar ook de regie voor zijn rekening nam. Binnenkort verschijnt ook het tweede deel. Nu heeft Krasinski zijn zinnen gezet op een Fantastic Four-film.

Veel fans zien hem als de perfecte Reed Richard, aka Mister Fantastic. De acteur liet al eerder weten interesse te hebben in deze rol, maar hij zag het toen niet zitten om ook achter de camera plaats te nemen. Nu is hij echter van mening veranderd: ''Ik ben een heel grote Marvel-fan. Als ik de kans krijg deze film te maken, zou ik er wel op ingaan. Buiten het feit dat Marvel-baas Kevin Feige een heel getalenteerde man is, is hij ook een hele aardige en sympathieke gozer. Alles wat hij voorstelt, valt te bespreken''.

Deze keer dan?
Volgens Krasinski hebben er echter nog geen gesprekken plaatsgevonden, maar dat hij interesse heeft in superheldenfilms is nogal duidelijk. Zo was hij ook al in de running voor de rol van Captain America, maar moest hij de eer laten aan Chris Evans. Hopen jullie dat het hem deze keer wel lukt, om een Fantastic Four-film te regisseren en tevens de hoofdrol op zich te nemen?

NieuwsFilm

meest populair