Hardnekkig gerucht rond 'The New Mutants' eindelijk rechtgezet

Hardnekkig gerucht rond 'The New Mutants' eindelijk rechtgezet

Eindelijk spreekt regisseur Josh Boone daarover.

Er waren heel wat geruchten rond de status van X-Men film The New Mutants. De film oorspronkelijk in april 2018 uitkomen maar werd vertraagd nadat de eerste trailer was vrijgegeven. Vervolgens zou de filmstudio Fox opdracht hebben gegeven tot flinke heropnames zodat de film nog enger zou zijn. Nu blijkt dit niet te kloppen.

Tegenover Entertainment Weekly vertelde regisseur Josh Boone nu dat er nooit heropnames plaatsvonden voor zijn film. Volgens hem hadden die wel plaats kunnen vinden als Fox en Disney niet samengevoegd werden. "Ik weet zeker dat er dan heropnames plaats hadden gevonden, zoals elke film pickups filmt. Maar zelfs dat hebben wij niet gedaan, want tegen de tijd dat de overname rond was, was iedereen ouder en lag alles vast."

Grote gevolgen
Daarmee blijkt dus dat de overname van Fox door Disney grote gevolgen voor de opnames van deze film had. Dat is natuurlijk ook wel logisch, want de film heeft te maken met een vrij jonge cast. De meeste castleden zijn ondertussen twee jaar ouder en daarmee fysiek flink veranderd ten opzichte van het moment waarop de film werd opgenomen.

Dat alles heeft een ongehoord eigenlijk dient een negatief effect. De film is namelijk precies geworden wat men voor ogen had. Doordat er geen heropnames waren, is er echt niets veranderd aan het oorspronkelijke product. Vanaf 2 april in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair