Nog een grote Hollywood-film flink vertraagd!

Nog een grote Hollywood-film flink vertraagd!

Coronavirus duwt meer films naar achteren.

Met een vertraging van zeven maanden verschijnt de Bond-film No Time to Die flink wat later. De schuldige is het coronavirus dat ondertussen wereldwijd steeds meer impact heeft. Hollywood heeft nu opnieuw een grote release vertraagd.

De tweede grote film die later verschijnt dan gepland, is de live action-animatiefilm Peter Rabbit 2: The Runaway - het vervolg op het succesvolle eerste deel uit 2018. Door het virus ziet Sony Pictures zich genoodzaakt de film met ruim vier maanden op te schuiven, van 27 maart naar 7 augustus 2020.

Eerder meldden we dat de voormalige maart-film My Spy de oorspronkelijke verschijningsdatum van Trolls World Tour midden april heeft gepakt, nadat de animatiefilm het oude plekje van No Time to Die begin april bemachtigde. My Spy verschijnt overigens wel gewoon in de Nederlandse bioscopen, vanaf donderdag 12 maart.

Welke films volgen?
Vooralsnog lijkt Disney vast te houden aan zijn verschijningskalender, aangezien de promotie voor de grote films Mulan, The New Mutants en Black Widow gewoon doorgaat en Onward al in de bioscoop is verschenen. Paramount Pictures' A Quiet Place Part II (volgende week) en Sony's Bloodshot (deze week) komen gewoon uit.

Interessant is om te zien wat de impact is op de meimaand, met films als Legally Blonde 3, The Woman in the Window, Spiral, SCOOB!, Artemis Fowl en uiteraard Fast & Furious 9.

NieuwsFilm

meest populair