Streamingdienst Amazon Prime nu voor slechts 2,99 per maand in Nederland!

Streamingdienst Amazon Prime nu voor slechts 2,99 per maand in Nederland!

Deze streamingdienst heeft een hoop interessante titels.

Amazon lanceerde vandaag officieel zijn Nederlandse webshop. Ook voor filmliefhebbers brengt de komst van de Amerikaanse reus voordelen met zich mee: Amazon heeft namelijk de prijs van zijn streamingdienst Prime gehalveerd.

Bekijk de afbeelding
Netflix, Videoland en Disney+ krijgen er een stevige nieuwe concurrent bij op de Nederlandse markt. Hoewel Amazon Prime al een tijdje stilletjes beschikbaar was hier, vond de officiële aftrap vandaag pas plaats. Amazon Prime heeft vele bekende films en series in zijn catalogus staan en maakt daarnaast ook eigen producties.


Lees ook:


Prijsverlaging
Amazon heeft vandaag ook de prijs voor Prime aangepast. Nieuwe gebruikers betalen de eerste maand niets. Voorheen betaalde men na die proefperiode de eerste zes maanden 2,99 euro per maand en daarna 5,99 euro. Vanaf vandaag kost een abonnement maandelijks altijd 2,99 euro. Prime-leden hoeven daarnaast geen verzendkosten te betalen voor producten uit de nieuwe webshop.

Update: Momenteel is het alleen mogelijk om Prime-abonnementen met creditcard af te sluiten; in Nederland een minder gebruikelijke betaalmethode. De klantenservice van Amazon laat in een reactie op vragen van FilmTotaal weten dat het nog niet bekend is of de optie om met iDeal te betalen binnenkort ook beschikbaar komt. Klanten die via de Duitse site een abonnement hebben aangeschaft, kunnen nog wel gebruikmaken van iDeal, maar verliezen deze mogelijkheid als zij hun account overzetten naar de Nederlandse site.

NieuwsFilm

meest populair