Deze 5 topfilms stream je nu (gratis) via Amazon Prime

Deze 5 topfilms stream je nu (gratis) via Amazon Prime

Ook deze streamingdienst heeft in Nederland heel wat te bieden!

In Nederland is naast Netflix en Disney+ ook een andere grote speler actief: Amazon Prime. Ook op deze streamingdienst kun je heel wat goede en bekende films en series bekijken. Vandaag hebben we vijf interessante films voor je op een rijtje gezet!

Godzilla: King of the Monsters (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Dougherty | Cast: Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, e.a.
Dr. Emma Russell, die werkt voor het monsterresearchcentrum Monarch, heeft een apparaat ontwikkeld waarmee zij de eeuwenoude titanen kan sturen. In haar missie sleept ze echter naast haar tienerdochter ook de gehele mensheid mee. Megamonsters als Mothra, Rodan en King Ghidorah verrijzen en strijden in allesvernietigende gevechten om heerschappij. Aan Godzilla om de mensheid opnieuw te redden van de ondergang.

Us (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jordan Peele | Cast: Lupita Nyong'o, Winston Duke, Elisabeth Moss, e.a.
Adelaide Wilson heeft als kind - na een nare gebeurtenis in een spiegelpaleis - een trauma overgehouden aan Santa Cruz. Jaren later keert ze terug met haar gezin om daar vakantie te vieren in hun huisje. Al snel heeft ze echter een unheimisch gevoel. 's Avonds begint de ellende als een vrouw, man en twee kinderen op de oprijlaan verschijnen: exacte dubbelgangers van zichzelf. Een gevecht tussen de onder- en bovenwereld breekt uit.

Hustlers (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lorene Scafaria | Cast: Jennifer Lopez, Julia Stiles, Lili Reinhart, e.a.
De beurscrisis heeft ertoe geleid dat er maar weinig geld meer te verdienen valt als stripper. Romana en Destiny verzinnen daarom een plan. Ze richten een bende op om hun voormalige Wall Street-klanten terug te pakken. Dat doen de vrouwen met hun charmes en de nodige poedertjes om hun doelwitten te drogeren, om vervolgens hun creditcards leeg te kunnen trekken. Ondanks hun succes, lopen de dames uiteindelijk toch tegen de lamp.

Pokémon: Detective Pikachu (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rob Letterman | Cast: Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton, e.a.
Tiener Tim Goodman is vastberaden om zijn verloren vader op te sporen. Dat doet hij met behulp van een Pikachu die niet alleen kan praten, maar ook een geweldige detective blijkt te zijn. Al snel stuiten de twee echter op een groot complot bedoeld om Pokémon en mensen met elkaar te laten botsen. Tim en Pikachu moeten in actie komen om de slechteriken achter deze plannen tegen te houden en de wereld te beschermen tegen de krachtigste Pokémon ooit: Mewtwo.

Shazam! (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: David F. Sandberg | Cast: Zachary Levi, Mark Strong, Jack Dylan Grazer, e.a.
Het leven van tiener Billy Batson, die in een pleeggezin woont, verandert voorgoed wanneer hij leert dat hij door een stokoude tovenaar is uitgekozen om zijn superkrachten over te nemen. Als hij diens naam zegt, verandert hij in een razendsterke én volwassen superheld. Samen met zijn vriend Freddy proeft hij van zijn nieuwe bestaan. Maar hun pret wordt al snel bedorven door Thaddeus Sivana, een venijnige wetenschapper die uit is op Billy's bijzondere gaven.




Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 5,99 euro per maand. Je kunt ook direct - met korting - een jaarabonnement afsluiten. Dan betaal je 49 euro.

Met dank aan @John Wayne en @kidcassidy voor de tip!

NieuwsFilm

meest populair