De belangrijke reden waarom Brad Pitt niet bij de BAFTA's aanwezig was

De belangrijke reden waarom Brad Pitt niet bij de BAFTA's aanwezig was

Meer dan logisch dat hij liever niet ging.

Nogal wat mensen vonden het merkwaardig dat Brad Pitt niet bij de BAFTA's aanwezig was. De wereldberoemde acteur maakte namelijk dankzij zijn glansrol in Once Upon a Time in Hollywood veel kans op een van de grote filmprijzen en hij won die avond inderdaad in de categorie beste mannelijke bijrol. Nu is bekend geworden waarom hij niet aanwezig was.

Een van zijn dochters moest namelijk geopereerd worden. Ondanks het feit dat het nog niet duidelijk is waar het precies om gaat, schijnt het best wel een grote ingreep te zijn geweest. Angelina Jolie liet zich er twee dagen geleden ook over uit in de Time: ''De laatste twee maanden zijn lastig geweest. Mijn oudste dochter [de 15-jarige Zahara] moest meerdere keren geopereerd worden en een paar dagen geleden moest ook haar jongere zusje onder het mes voor een heup operatie. Ik ben trots op ze, want ze hebben zich heel sterk gehouden en zorgen fantastisch voor elkaar''.

Margot Robbie
Het is dus wel te begrijpen dat de 56-jarige Pitt liever de operatie van zijn dochter wou bijwonen dan een filmprijs in ontvangst nemen. Zijn Once Upon a Time in Hollywood-collega Margot Robbie deed dat uiteindelijk voor hem en las ook de brief voor die Pitt had geschreven, waarin hij overigens uithaalde naar het Engelse koningshuis.

NieuwsFilm

meest populair