Is de superheldenfilm 'Bloodshot' een bioscoopbezoek waard?

Is de superheldenfilm 'Bloodshot' een bioscoopbezoek waard?

Bloodshot een schot in de roos?

Vanaf vandaag draait Bloodshot van Sony Pictures in de bioscoop. Het zou mogelijk een eerste deel kunnen zijn in een filmreeks rond personages uit de strips van Valiant Comics. De eerste recensies voor Bloodshot zijn ondertussen online verschenen.

De superheldenfilm met Vin Diesel (Fast & Furious-filmreeks) als de titelheld is na 43 getelde recensies zeker niet Fresh op Rotten Tomatoes. De Tomatometer staat op het moment van schrijven op 42%, met een 4.88 / 10 als gemiddelde beoordeling.

De 'Critics Consensus' luidt: "Bloodshot geeft Vin Diesel een solide kans om zich te vermaken met ouderwetse actie die fans tevreden zou moeten stellen, zelfs als het eindresultaat teleurstellend middelmatig is."


De recensenten zijn het doorgaans redelijk met elkaar eens. De film lijkt op een iets gedateerde actiefilm waarin Diesel zich goed uitleeft, al moet je niet verwachten dat hij nu opeens een prachtrol neerzet. "Bloodshot is een levendige en gemoedelijke stomme actiefilm, die door de aanwezigheid van Vin Diesel een extra dosis sfeer krijgt," aldus Mick LaSalle van de San Francisco Chronicle.

Het lijkt er verdacht veel op dat Bloodshot niets meer is dan het zegt te zijn: popcorn. En dat betekent: verstand op nul en gewoon even gaan als je het aandurft om Diesel te zien als een superheld met nanobots in zijn bloed. Lees anders ook even de 2 sterren-recensie van FilmTotaal. Wat doe jij?

NieuwsFilm

meest populair