Algemeen

Is de superheldenfilm 'Bloodshot' een bioscoopbezoek waard?

Bloodshot een schot in de roos?

door Bram de Groot om 17:05 in Algemeen
Vanaf vandaag draait Bloodshot van Sony Pictures in de bioscoop. Het zou mogelijk een eerste deel kunnen zijn in een filmreeks rond personages uit de strips van Valiant Comics. De eerste recensies voor Bloodshot zijn ondertussen online verschenen.

De superheldenfilm met Vin Diesel (Fast & Furious-filmreeks) als de titelheld is na 43 getelde recensies zeker niet Fresh op Rotten Tomatoes. De Tomatometer staat op het moment van schrijven op 42%, met een 4.88 / 10 als gemiddelde beoordeling.

De 'Critics Consensus' luidt: "Bloodshot geeft Vin Diesel een solide kans om zich te vermaken met ouderwetse actie die fans tevreden zou moeten stellen, zelfs als het eindresultaat teleurstellend middelmatig is."


De recensenten zijn het doorgaans redelijk met elkaar eens. De film lijkt op een iets gedateerde actiefilm waarin Diesel zich goed uitleeft, al moet je niet verwachten dat hij nu opeens een prachtrol neerzet. "Bloodshot is een levendige en gemoedelijke stomme actiefilm, die door de aanwezigheid van Vin Diesel een extra dosis sfeer krijgt," aldus Mick LaSalle van de San Francisco Chronicle.

Het lijkt er verdacht veel op dat Bloodshot niets meer is dan het zegt te zijn: popcorn. En dat betekent: verstand op nul en gewoon even gaan als je het aandurft om Diesel te zien als een superheld met nanobots in zijn bloed. Lees anders ook even de 2 sterren-recensie van FilmTotaal. Wat doe jij?

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Newgenerationadof

Avatar

Misschien kijk ik deze wel, aangezien A quiet place 2 is uit gesteld.

Overlord

Avatar

Verder draait er niet veel in de bios, dus ik ga deze wel kijken

Coola

Avatar

Ja dit vind ik wel een film die het rechtvaardigd om naar de bioscoop voor te gaan.

MovieMiepert

Avatar

Lijkt me zeker wel een vermakelijke film te wezen, al lijkt het me niet zo fijn kijken met een mondkapje in de bios. Ik pas, anders had ik het zeker overwogen.

Master Of Films

Avatar

Weet iemand of deze beter is dan Portrait de la jeune fille en feu?

Moviemagic

Avatar

Master Of Films "Weet iemand of deze beter is dan Portrait de la jeune fille en feu? "


Het is in ieder geval niet beter dan Godzilla II: King of the Monsters volgens sommige bronnen. Smiley face Smiley face

SteefL

Avatar

Skip deze.

Mothercopper

Avatar

Nee, want het is zonde van je geld en een absolute baggerfilm. Maat van mij raadde het al af. Actie suf, Vin Diesel lame, story 13 in een dozijn

Marcelo

Avatar

Geef hier geen ene rooie cent aan uit, misschien als één van de streamingdiensten het toevoegd aan hun verzameling dat ik hem op een verdwaalde zondagmiddag kijk. Maar sowieso niet naar de bios voor dit.

Sunspot

Avatar

Ga dit zekerkijken enverwacht dat het wel wat meer zal zijn dan een simpele actiefilm

NieuwsFilm

meest populair