Algemeen

'Jurassic World: Dominion'-poster grijpt terug op verleden

Het nieuwe logo komt ons wel heel bekend voor!

door Jim Pedd om 18:28 in Algemeen
Amblin heeft vandaag een promoposter online gezet voor Jurassic World: Dominion. Het wordt de derde film in de Jurassic World-reeks, en de zesde in de franchise als geheel. De vandaag vrijgegeven logo-update grijpt precies op die franchise terug.

Het logo verwijst namelijk terug naar het logo van Jurassic Park. Het T-Rex skelet in het zwart, tegen een rode achtergrond en omringd met een geel accent, is hetzelfde als vroeger. Dat wil natuurlijk niet al te veel zeggen, alhoewel het wel gezien kan worden als een bevestiging dat deze film teruggrijpt op meer originele elementen.

Oorspronkelijke cast
Dat gebeurt vooral door terug te grijpen op castleden van de originele film uit 1993. Laura Dern, Sam Neill en Jeff Goldblum keren allemaal terug als de personages die ze in '93 speelden. Zij voegen zich bij hoofdrolspelers Bryce Dallas Howard en Chris Pratt, die nog eens terugkeren voor de film.

Het plot is nog niet bekend, maar we weten dat in de franchise dinosaurussen nu vrijelijk over de wereld rondzwerven. Dat betekent dat mens en dinosaurus de wereld nu moeten delen en dat brengt de franchise naar een plek die we nog niet eerder gezien hadden.
12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Coola

Avatar

Nog zolang wachten op deze film.

Van het weekend de eerste 5 film weer eens gekeken, the lost World: Jurassic Park blijft de beste uit de reeks gevolgd door Jurassic World: Fallen Kingdom.

Monojaxx

Avatar

@Coola

Vind je de laatste films echt zo goed dan? Vind het juist erg tegenvallen. Een Mosasaurus zo groot als Godzilla. Allemaal zo overdreven. Het had voor mij niet de magie van de eerste 2 films (ok...Die velociraptors waren ook veel te groot weergegeven, en stiekem vind ik ook de derde film leuk ivm de Spinosaurus), maar misschien komt het ook omdat het in die tijd allemaal nieuw was en nog speciaal.

soprano077

Avatar

Deel 1 blijft het beste, deel 2 was goed deel 3 al veel minder. World was redelijk tot aardig en fallen kingdom ook

chefry1983

Avatar

JP1 blijft de beste van allemaal. Zelfs op de dag van vandaag is het nog steeds een geweldige film

Coola

Avatar

@ Monojaxx

Ja ik vind de JW films oprecht heel erg goed. Bij beide films kwam ik met een tevreden glimlach de bioscoopzaal uit gelopen.

JP 3 vind ik nog steeds vermakelijk, maar de spinosaurus vs T-Rex scène ik blijf die kut vinden. Voor mij blijft de T-Rex de koning van de dinosauriërs en om hem dan zo afgemaakt te zien worden in de film dat brak mij als 13 jarige toendertijd echt hart.

Ik weet ik heb volgens de meeste hier geen recht van spreken over realisme... Maar als de T-Rex en spinosaurus elkaar in het echt tegengekomen zouden zijn (wat nooit zou kunnen omdat ze beide uit een ander tijdperk komen) dan had de T-Rex de spinosaurus met gemak verslagen (althans als ik een aantal professionele paleontologen moet geloven)

Colruiter

Avatar

JP1 blijft een meesterwerkje: vlot verhaal, alle actrices en acteurs zetten hun rollen perfect neer, zelfs de kinderen zijn niet irritant en dragen een heel stuk van de film, een indrukwekkende regie, en natuurlijk de schitterende combinatie van CGI en dinopoppen. JP2 had de regie en de geweldige CGI, maar een heel irritant kind dat eigenlijk geen plaats had in het verhaal, en heel wat acteurs die vooral dienst deden als ontbijt, lunch of diner. JP3 was een typisch derde deel van een franchise... pfffffff... en helaas hebben ze net uit die film het idiote kernidee voor de nieuwe trilogie gehaald: superintelligente raptors. JW1 is een heel slecht doordrukje van JP1 met nog maar eens irritante kinderen die totaal onnodig zijn voor het verhaal en de belachelijke verhaallijn dat het nodig is om nieuwe dinosaurussen te maken omdat mensen gewone dinosaurussen saai vinden (terwijl gewone dierentuinen mensen al honderden jaren kunnen boeien). JW2 is één van de domste films die ik ooit gezien heb, Rise of Skywalker is nog net iets dommer.

marcjeb

Avatar

JP2 in de bios gezien, wat deze de beste van de reeks maakt voor mij. JP1 ook absoluut een pareltje.

Frietgezicht

Avatar

Fallen Kingdom is fantastisch, top en goed. Komen er 55 dinosaurussen in voor? Dan is het meteen een goede film, dat weet iedereen toch!

Effie

Avatar

Er zat een helikopter in Fallen Kingdom, daarom kon ik 'm geen 1 geven, maar god allemachtig... Je wordt als kijker gewoon beledigd: hoe hebben de makers ooit kunnen denken dat iemand dit als vermaak ziet?!? Want denken die lui wel van ons?!? Ik heb Cats nog steeds niet gezien, maar het is gewoon niet mogelijk om nog erger ondergekotst, geërgerd en mishandeld te worden dan tijdens het kijken van FK...

Coola

Avatar

^
Blijkbaar zijn er genoeg mensen die falen Kingdom heel erg veel vermaak vonden (althans als ik internet zo'n beetje door loop zie ik genoeg mensen die het wel echt een leuke film vonden) . Maar ja dat zijn volgens jou natuurlijk allemaal idioten die eigenlijk geen films zouden mogen kijken.

Frietgezicht

Avatar

^ Er zijn mensen die een ticket betalen om de hele avond bij een concert te staan van Frans Bauer of Jantje Smit. Alsof populariteit gelijk kwaliteit betekent.

Coola

Avatar

^ het gaat mij vooral om deze zin

Je wordt als kijker gewoon beledigd: hoe hebben de makers ooit kunnen denken dat iemand dit als vermaak ziet?!? Want denken die lui wel van ons?!?


Er zijn genoeg mensen die de film wel degelijk als erg goed vermaak zien.

NieuwsFilm

meest populair