'Jurassic World: Dominion'-poster grijpt terug op verleden

'Jurassic World: Dominion'-poster grijpt terug op verleden

Het nieuwe logo komt ons wel heel bekend voor!

Amblin heeft vandaag een promoposter online gezet voor Jurassic World: Dominion. Het wordt de derde film in de Jurassic World-reeks, en de zesde in de franchise als geheel. De vandaag vrijgegeven logo-update grijpt precies op die franchise terug.

Het logo verwijst namelijk terug naar het logo van Jurassic Park. Het T-Rex skelet in het zwart, tegen een rode achtergrond en omringd met een geel accent, is hetzelfde als vroeger. Dat wil natuurlijk niet al te veel zeggen, alhoewel het wel gezien kan worden als een bevestiging dat deze film teruggrijpt op meer originele elementen.

Oorspronkelijke cast
Dat gebeurt vooral door terug te grijpen op castleden van de originele film uit 1993. Laura Dern, Sam Neill en Jeff Goldblum keren allemaal terug als de personages die ze in '93 speelden. Zij voegen zich bij hoofdrolspelers Bryce Dallas Howard en Chris Pratt, die nog eens terugkeren voor de film.

Het plot is nog niet bekend, maar we weten dat in de franchise dinosaurussen nu vrijelijk over de wereld rondzwerven. Dat betekent dat mens en dinosaurus de wereld nu moeten delen en dat brengt de franchise naar een plek die we nog niet eerder gezien hadden.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair